Otomobil 50 dereye uçtu: Bir aile yok oldu

Otomobil 50 dereye uçtu: Bir aile yok oldu

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, bir Otomobilin  dereye devrilmesi sonucu meydana gelen kazada baba ile oğlu öldü, anne ise  yaralandı.   Bursa'da ikamet eden ve memleketi Dursunbey ilçesindeki yakınlarına  eşi  28 yaşındaki Melek  çocukları 8 yaşındaki Mustafa ve 4 yaşındaki Uğur ile ziyarete giden 33 yaşındaki Harun Deniz idaresindeki  otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini  kaybetmesi sonucu Akyayla Mahallesi civarında yaklaşık 50 metre yükseklikten  dereye yuvarlandı.

GELMEYİNCE ARAMAYA ÇIKTILAR!

 Yakınları, kazadan kısa bir süre önce kendilerini arayan Deniz  ailesinin gecikmesinden şüphelenerek, bölgede yaptıkları aramada, otomobili dere  yatağında gördü.Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri,  Melek Deniz'i (28) otomobilin yakınlarında yaralı halde buldu. Melek Deniz 112  Acil Servis ekipleri tarafından Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çevrede ve derede arama yapan ekipler, sürücü Harun Deniz'in  cesedini aracın yakınında, derede sürüklenen oğlu Mustafa'nın cesedini ise  otomobilden yaklaşık 100 metre ileride buldu.

Otomobilde bulunan ailenin küçük oğlu Uğur Deniz'eulaşamayan  jandarma ekipleri, afad ve UMKE ekiplerinden yardım istedi. Ekipler tarafından  derede aranan ancak bulunamayan Uğur'u arama çalışmalarının Sabah saatlerinde  devam edeceği öğrenildi.