Otopsi raporu vahşeti doğruladı

Otopsi raporu vahşeti doğruladı
Eskişehir'de boş arazide yiyecek vermeye gittiği köpeklerin parçaladığı İngiltere'deki Leeds Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar Bölümü doktora öğrencisi 34 yaşındaki Erinç Pütün'ün cenazesi toprağa verildi.

OTOPSİ RAPORU BELİRLENDİ

Vücudunda çok sayıda hayvan ısırma izleri olan Pütün’ün cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. ESOGÜ Hastanesi’nde önceki akşam saatlerinde yapılan otopside Erinç Pütün’ün ‘hayvan saldırısına bağlı dış kanama sonucu yaşamını yitirdiği’ belirlendi.

Yakınları Erinç Pütün’ün yanlarında kaldığı anne ve babasının Batıkent Mahallesi’nde olay yerine yakın bir yerde oturduklarını, Erinç’in zaman zaman Batıkent Mahallesi’nin karşı tarafında bulunan Karagözler Mevkii’ne giderek buradaki sokak hayvanlarına yiyecek bıraktığını söyledi.

"TAŞ ATARAK KÖPEKLERİ UZAKLAŞTIRDIM"


Bir görgü tanığı sabah yürüyüşe çıktığını, yol kenarına yakın boş arazide 5-6 köpeğin yerde hareketsiz yatan ve ölü olduğunu düşündüğü bir kadını parçaladığını gördüğünü anlatırken, "Belgesellerde olduğu gibi köpekler kadının cesedini parçalıyordu. Taş atarak köpekleri uzaklaştırdım ve hemen polisi aradım" dedi.