Otoshow Fuarı kapılarını açtı

Otoshow Fuarı kapılarını açtı

Kuruluşumuz TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin değerli destekleri alınarak hazırlanan BURSA OTOSHOW FUARI, Bursa 9. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı,15 Kasım 2016 Salı Saat12.00’de günü Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Karlık, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce, bursa protokolü ve basın mensuplarının katıldıkları bir tören ile açıldı.

Ersözlü; "Otomobil Tutkunlarının Beklediği Fuar”
Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan ERSÖZLÜ “Bursa’da, Tüyap olarak bu yılın son Oto Show Fuarı’nı CITROEN, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, LEXUS, TOYOTA gibi Otomobil, Suv, 4x4 firmaları ISUZU, İVECO ve FORD gibi ticari araç markaları ile aksesuar firmaları olmak üzere toplam 48 firmanın katılımı ile açtık. Salon 1, 2 ve 3’de (fuaye) değişik segmentlerde 50 Bin TL ile 700 Bin TL arası fiyatlarda araçları otomobil tutkunlarının beğenisine sunan Fuar, 20 Kasım Pazar akşamı saat 21.00’e kadar ziyaretçilerini bekliyor” dedi.
Fuara katılan firmaların birbirinden şık standların yer aldığı, ünlü mankenlerin hazır bulunduğu, “O’nun Arabası” konseptli fotoğraf sergisi, çocuk oyun alanı ve bayanlara özel güzellik uygulamaları ile renkli bir atmosfer süren Fuar, aynı zamanda cazip kampanyalarla otomobil severlerin karar verme süreçlerine önemli katkılarda bulunacaktır.

Fuarımızda, CITROEN C1, C3, C4 CONFORT, C – ELYESEE, C4 PİCASSO, C4 CACTUS, FIAT FULLBACK HARDROCK 4X4, YENİ PANDA JOY, FIAT 500, YENİ DUCATO, EGEA, DOBLO, FIORINO, FORD MUSTANG, EDGE, FOCUS ST-LINE,HONDA CR-V, HR-V, TYPER, CIVIC, HYUNDAI i10, i20, i30, TUCSON, ELENTRA, GENESIS, KIA RIO, SORENTO, SPORTAGE, CEED, CERATO, SOUL, LEXUSRX450H, NX200T, RCF CARBON, GS200T, TOYOTA YARIS, HILUX, CORALLA, C-HR gibi binek araç modelleri ve ISUZU D-MAX, N-WIDE, NLR, NPR, TORA, NOVOCITY, FORD EURO 5 1846 A/T ÇEKİCİ, EURO 6 4142D DAMPER, IVECOYENI DAILY, YENİ EUROCARGO, ÇEKİCİ STRALIS, TRAKKER N1, N2, N3 gibi ticari araç modelleri sergilenmektedir.

Türkiye Lansmanı Fuar’da Gerçekleşti
TOYOTA C-HR (Versiyon 1.2 TURBO 4x2 DYNAMIC MDS) modelinin Türkiye lansmanı ilk kez Bursa OtoShow 2016 Fuarı’nda yapıldı.
Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) tarafından sergilenecek olan “30 Yaş Üzeri Klasik Otomobiller” tutkunları ile buluştu. Müzelerde bile rastlanması güç olan otomobiller, ziyaretçilere nostalji havası yaşatacak ve klasik otomobil tutkusunu arttırıyor.
Fuar hakkında detaylı bilgi için www.bursaotoshowfuari.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.
Fuarın giriş ücreti 5 TL olup hafta içi öğrenci ve bayan ziyaretçiler için ücretsizdir. Ayrıca engelli ziyaretçilerimiz Fuarı ücretsiz ziyaret edebilir.