Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Öz kızını istismar eden ünlü iş adamının oğlundan şok karar

Öz kızına yıllarca cinsel istismar uygulayan medya patronu Fatih Oflaz ile ilgili ayrıntılar gündemi sarsmıştı. Bugün yeni bir gelişme yaşandı. Oflaz'ın oğlu Uraz Oflaz Türkiye'yi terk edip yurt dışına gitti

Yayınlanma:
Öz kızını istismar eden ünlü iş adamının oğlundan şok karar

Başta MTV, Eurosport olmak üzere birçok eğlence ve tematik kanalın Türkiye’deki haklarının sahibi olan medya patronu Fatih Oflaz’ın öz kızına cinsel istismarda bulunmasının yankıları sürüyor. Bu skandaldan dolayı yargılanan 17. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan ve 18 yıl 9 ay cezaya çarptırılan Fatih Oflaz’ın şirketinde de yönetici olarak çalışan oğlu Uraz Oflaz da Türkiye’yi terk etti.

‘GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM’

Sozcu.com.tr’nin ulaştığı bilgilere göre, Fatih Oflaz’ın mahkemede ceza almasının ardından aile fertlerine ve yakınlarına “Ben bu adamın parasını istemiyorum, kimseyle görüşmek de istemiyorum” diyerek ABD’ye gitti. Oflaz’ın bundan sonra ABD’de yaşayacağı öğrenildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler