Ozan Tufan için şok teklif!

Ozan Tufan için şok teklif!

Radyospor'da yer alan habere göre; Ozan Tufan’ın transferinde Trabzonspor’un yaptığı teklifi Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı açıkladı.

UZUNAY ANLAŞTIK DEDİ BÖLÜKBAŞI YANIT VERDİ

Trabzonspor İkinci Başkanı Ali Uzunay, “Biz Ozan ve Şener için Bursaspor ile anlaşmıştık ama Şenol Güneş izin vermedi” dedi. Uzunay’ın bu açıklamaları üzerine yayına katılan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı bu açıklamaya yanıt verdi.

SÖZ VERDİM SATMADIM


Trabzonspor’un bu süreçte Ozan ve Şener’i çok istediğini anlatan Bölükbaşı, “Trabzonspor’un ilk teklifi 8 milyon Euro ve 2 futbolcu oldu. Ben 3 futbolcu istedim. Yabancı sınırı kararı sonrası bu kez 7 milyon 700 bin Euro ve 2 futbolcu önerdiler. Kabul etmedik. Teklifi 8.5 milyon Euro ve 3 futbolcu yaptılar. Ancak satmama kararı almıştık ve Divan’da satmayacağımı söz verdim. Ben kulüp başkanıyım. Bu karar benim. Şenol Güneş ile bir ilgisi yok” dedi.

BOMBA TEKLİF

Sözlerine devam eden Recep Bölükbaşı, “Transferin son günü yani 2 Şubat Pazartesi günü Trabzonspor yeni bir teklif yaptı. Trabzonspor, transferin son günü sadece Ozan için 8 milyon Euro ve 3 futbolcu verdi. Divan’da söz verdim ve satmayacağım dedim. Ozan’ın da gönlü yoktu” diye konuştu.