Ozan Tufan'ın yeni takımı

Ozan Tufan'ın yeni takımı

Kartal, Bursaspor’un 20 yaşındaki ön liberosu Ozan Tufan’ın transferinde mutlu sona yakın...

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in uzun süredir ısrarla kadrosunda görmek istediği Ozan için kesenin ağzını açtı. Siyah beyazlıların 7 milyon Euro ve 1 futbolcu karşılığında genç futbolcuyu renklerine bağlamaya çok yaklaştığı öğrenildi.

Beşiktaş’la daha önce yapılan görüşmelerde rakamı 9 milyon Euro’ya kadar çıkaran Bursaspor’un da, son teklife sıcak baktığı belirtildi. Bu sıcak gelişmeler sonrası dün akşam Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş ve Ozan Tufan, Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan Profesyonel Futbolcular Derneği ödül gecesinde bir araya geldi.

“OZAN’I KİM TAKIMINDA İSTEMEZ Kİ?”

SİYAH beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, Ozan Tufan’ı arayıp görüştünüz mü sorusuna, “Hayır, ben hiçbir futbolcuya böyle bir teklifte bulunmadım. Bunu ben değil yetkili merci ve yönetim kurulu üyelerimiz yapar. Ne ben Ozan’ı aradım, ne Ozan beni aradı. Zaten Ozan bu konuda ne beni ne de babasını dinler” ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan da bunu doğrulayarak, “Şenol Hocam ne söylüyorsa doğrudur” dedi. Güneş, “Ozan Tufan’ı takımınızda görmek istiyor musunuz” sorusuna ise, “Bir teknik direktör Ozan’ı takımında görmeyi elbet ister, o beraber çalıştığım bir oyuncu... Ben Arda’yı da Messi’yi de takımımda görmek isterim” karşılığı verdi. Ozan’ın, yarın İstanbul’da Beşiktaş’a imza atabileceği öğrenildi.

BÖLÜKBAŞI: BEŞİKTAŞ'A SATMAM AMA SON KARAR YARIN

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise dün gece Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'a futbolcu satmam ama son kararı yarın vereceğiz" dedi.

Transferin, hafta sonuna kadar Beşiktaş lehine bitmesi kuvvetli ihtimal.