Özcan Deniz aradığını buldu

Özcan Deniz aradığını buldu

Özcan Deniz’in Temmuz'da çekimlerine başlayacağı yeni filmi için aradığı kadın yıldız belli oldu.

Yeni filmi için kadın oyuncu arayan Özcan Deniz, Karagül dizisindeki ikiz kızlarından Ada’yı canlandıran Ayça Ayşin Turan’ı seçti.

Özcan Deniz’in temmuz ayında çekimlerine başlayacağı yeni filmi için aradığı kadın yıldız belli oldu. Yine kendi yazdı hikâyeyi yönetecek olan Deniz, geçen haftalarda başrol erkek oyuncusunu seçmiş ve Şükrü Özyıldız’la el sıkışmıştı. Deniz diğer filmlerinde olduğu gibi yine Avşar Film ile çalışacağı yeni projesi için Karagül dizisindeki ikiz kızlarından Ada’yı canlandıran Ayça Ayşin Turan’la çalışmaya karar verdi.

ÇOCUK OYUNCU ARANIYOR

Oyuncu seçiminde çok titiz davranan Deniz şu günlerde ise Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan’ın çocukluklarını canlandıracak oyuncuları arıyor. Daha önce çektiği filmleri “Ya Sonra”, “Evim Sensin” ile “Su ve Ateş”, gişede başarı kazanan Deniz, “Bu kış bol bol elimde mikrofonla sahnelerde buluştuk. Şimdi mikrofonu bir süreliğine bırakıp kameramı alacağım. Perdede buluşmk üzere” dedi.

KIVANÇ VE ÇAĞATAY'IN YERİNE ŞÜKRÜ

İlk kez sadece yönetmen kimliğiyle sinema seyircisinin karşına çıkmaya hazırlanan Özcan Deniz, jön seçmekte oldukça zorlanmıştı. Başta Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşen ancak olumlu yanıt alamayan Deniz, Çağatay Ulusoy’dan da benzer bir karşılık alınca genç kızların yeni gözdesi Şükrü Özyıldız’la el sıkışmıştı.