(özel Haber) Bu Çadirda Ağırlığı 1 Tonun Altında Kurbanlık Yok

(özel Haber) Bu Çadirda Ağırlığı 1 Tonun Altında Kurbanlık Yok

Bursa Yunuseli Hayvan Pazarı’nda Mehmet Bulut isimli bir vatandaşın sattığı kurbanlık hayvanlar görünüşleriyle görenleri hayrete düşürüyor.
Kurban Bayramı’nda satılmak üzere Mehmet Bulut’un Ağrı’dan Bursa Yunuseli Hayvan Pazarı’na getirdiği danaların ağırlıkları 1 ton ile 1 ton 500 kilo arasında değişiyor. Bulut, Ağrı’dan kurbanda satmak için Bursa’ya
getirdiği danaların Türkiye’nin en büyük hayvanları olduğunu iddia etti. Kurbanlık çadırında 1 tonun üzerinde 25 kurbanlık danası bulunan Bulut, kurbanlık danalardan bir tanesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğini söyledi. Devasa büyüklükleriyle dikkat çeken kurbanlık danaların fiyatları ise, 12 bin lira ile 16 bin lira arasında değişiyor. Türkiye’nin en büyük kurbanlıklarının kendi çadırında olduğunu ifade eden hayvan yetiştiricisi Mehmet Bulut, “25 tane kurbanlık danamız var. Kurbanlık danaların ağırlığı 1 tondan, 1 ton 500 kilo kadar çıkıyor. Kurbanlık danalarımın hepsi tartıldı. Sattığım hayvanların hepsinin pasaportu var. Biz danalarımızı Muş’un Korkut ilçesinde yetiştirdik. Kurbanlık danalarımızı 12 bin lira ile 16 bin lira arasında değişen fiyatlarla satıyoruz” dedi.
"KURBANLIKLARDAN BİRİNİ CUMHURBAŞKANI’NA HEDİYE EDECEĞİM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyleyen Bulut, “Cumhurbaşkanımız çok sevilen bir insan. Çadırımdaki en güzel hayvanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğim” şeklinde konuştu.