(özel Haber) Esrar Yüklü Otomobil Şarampole Uçtu: 2 Ölü

(özel Haber) Esrar Yüklü Otomobil Şarampole Uçtu: 2 Ölü

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki beton mikseri hurdasına çarptı. Meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, kaza sonrası güvenlik güçleri, hurdaya dönen otomobilin bagajında 65 kilo esrar buldu.
Edinilen bilgilere göre kaza, Sungurlu-Alaca karayolunun 18. kilometresinde meydana geldi. Yozgat’tan Ankara istikametine gitmekte olan Recep S. (30) yönetimindeki 06 EZ 9532 plakalı otomobil, Şekerhacılı köyü yakınlarında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan beton mikseri hurdasına çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kaza, yoldan geçenler tarafından güvenlik güçlerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilde yolcu olarak bulunan Ramazan S.’nin (29) öldüğünü, otomobil sürücüsü Recep S.’nin ise yaralandığını belirledi.
Hayatını kaybeden Ramazan S.’nin cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için Sungurlu Devlet Hastanesi morguna götürülürken, yaralanan Recep S. ise ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü, Sungurlu Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ramazan S. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
BAGAJ VE ARKA KOLTUKTA 65 ESRAR
Kazadan sonra hurdaya dönen otomobilde inceleme yapan polis ve jandarma ekipleri, aracın bagaj ve arka koltuklarında 61 kilo kubar, 4 kilo da toz esrar maddesi buldu. Bagaj ve arka koltuktan çuvallar halinde çıkarılan uyuşturucu maddelere el koyan jandarma ekipleri, otomobilin bulunduğu tarla içerisinde de inceleme yaptı. Buradaki incelemenin ardından kaza yerinden kaldırılan otomobil jandarma ekipleri tarafından detaylı inceleme yapılıyor.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.