(özel Haber) Genç Kadın 7 Gündür Kayıp - Gören Çok Ama Bulan Yok

(özel Haber) Genç Kadın 7 Gündür Kayıp - Gören Çok Ama Bulan Yok

Antalya’nın Demre ilçesinde yaşayan ve Cuma günü ilaç yazdırmak için evden çıkan Zeynep Palaz’dan 1 haftadır haber alınamıyor. Henüz 1 yıllık evli olan 19 yaşındaki Zeynep Palaz, geçtiğimiz hafta evinden ilaç almak için gittiği hastaneden sonra kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, eşi Ramazan Palaz (23) ile birlikte kayınpederi Hüseyin Palaz ve kayınvalidesi Hülya Palaz ile aynı evde kalan Zeynep Palaz, 15 Ocak günü öğlen saatlerinde sağlık ocağına ilaç yazdırmak için evinden çıktı. Ruhsal sorunları olduğu belirtilen genç kadının saat 15.00 sıralarında bir eczaneden ilaç aldığı ve ailesini arayarak “ben ilaç aldım geliyorum” dediği öğrenildi. Son olarak eczanenin güvenlik kameralarına takılan Palaz’ın, eczane çalışanından cep telefonunu isteyip önce bir numarayı çevirerek kısa konuştuğu, ardından da başka bir numarayı daha aradığı gözleniyor.
GÖREN ÇOK AMA BULAN YOK
İlaçlarını alıp eczaneden ayrılan genç kadından 7 gündür haber alamadıklarını söyleyen kayınpederi Hüseyin Palaz, “Sabah kalkıp kahvaltımızı yaptık. Seraya gittik çalıştık geldik. Saat 12’de geldik kaynanası ile birlikte yemek hazırladı. Daha sonra ben ilaçlarımı yazdıracağım diye sağlık ocağına gitti ‘Ben ilacımı alıp geliyorum’ dedi. Biz saat 18.00’a kadar bekledik, gelmeyince emniyete başvurduk. Emniyet harekete geçti ama o günden bugüne bulamadık. En son birisi aradı Karabucak’ta gördük 2 gün dışarıda yatmış. Dün de Olimpos tarafında görmüşler otobüslerin mola yerinde. Bugün de birisi aradı yine Karabucak’ta gördük dedi” derken, genç kadının kocası Ramazan Palaz da, aralarında hiçbir problem olmadığını belirterek, “Bizim bir kavgamız yok. Zeynep dön gel, özledim başka bir şey istemiyorum” diyerek eşine seslendi.
KAYNANA: "NE OLURSUN DÖN GEL"
Kayınvalide Hülya Palaz ise, “Zeynep ne olursun dön gel. Yuvanızı yıkmayın. Beraber geçimimizi sağlayalım. Dönüp gelmeni istiyorum” diye konuştu. Emniyet ve Jandarma ekipleri bir haftadır haber alınamayan Zeynep Palaz’ı arama çalışmalarına devam ediyor.