Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel İstanbul

(özel Haber) İhracat Arttı, Kargolar Yığıldı

İhracatın artmasıyla Atatürk Havalimanı Kargo Terminali, aprona sığmayan ihracat kargoları ile dolup taştı.İhracatta meydana gelen artış, ihracat kargolarına yansıdı. İstanbul Atatürk Havalimanı Kargo Terminali önü apronu, ihracat kargoları...

Yayınlanma:
(özel Haber) İhracat Arttı, Kargolar Yığıldı

İhracatın artmasıyla Atatürk Havalimanı Kargo Terminali, aprona sığmayan ihracat kargoları ile dolup taştı.
İhracatta meydana gelen artış, ihracat kargolarına yansıdı. İstanbul Atatürk Havalimanı Kargo Terminali önü apronu, ihracat kargoları ile dolup taştı. Havalimanı kargo terminalinde aprona taşan ve uçaklara yüklenmeyi bekleyen çok sayıda ihracat kargosu nedeniyle ilginç görüntüler oluştu.
KARGO UÇAKLARI YETERSİZ KALDI
Atatürk Havalimanı Kargo Gümrüğü antrepolarında yer kalmayınca ihraç edilen mallar apronda uçaklara yüklemek için bekletiliyor. Apronda bu manzaralar son yıllarda eksik olmazken, kargo uçaklarının sayısının ihraç edilen malları taşımakta yetersiz kaldığı gözlendi. Kargo taleplerinin artması sonucu Atatürk Havalimanı’nda yaşanan yer sıkıntıları Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerini harekete geçirdi. Atatürk Havalimanı’nda bulunan kargo terminalini büyütmek için çalışmalar yapan DHMİ yetkilileri, kargoların havalimanında sorun olmaması ve gideceği yere güvenli şekilde gitmesi için yoğun çaba harcıyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler