(özel Haber) Karla Mücadele Timlerine Tatlı Dopingi

(özel Haber) Karla Mücadele Timlerine Tatlı Dopingi

Erzurum’da, kapalı köy yollarını açmak için gece gündüz çalışan karla mücadele ekipleri, gece eksi 20 derece soğuk havada Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen tatlıyla ısındı.
Erzurum’da, etkili olan kar yağışının ardından aralıksız olarak kapanan köy yollarını açmak için çalışan karla mücadele ekipleri gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Gece eksi 20 derece soğuk havada kar temizlemesi yapan kar timlerine Büyükşehir Belediyesi tarafından tatlı ikram edildi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Zafer Aynalı, gece gündüz demeden aralıksız fedakarca çalışan karla mücadele ekiplerine, tatlı ikram ederek soğuk hava ekiplerinin içini ısıttı.
24 saat boyunca Fen İşleri Daire Başkanlığı olarak çalıştıklarını belirten Fen İşleri Daire Başkanı Zafer Aynalı, başarılı çalışmaları sonucu 1490 köy yolunu açtıklarını ve şuan 10 köy yolunun kapalı olduğunu söyledi.
Aynalı, gecenin bu saatinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin 24 saat sürekli şuanda şehre yağan karı kaldırmak ve şehir dışına taşımak için fedakarca çalıştıklarını söyledi. Soğuk kış gününde çalışan arkadaşlara tatlı ikramında bulunduklarını anlatan Aynalı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Moral ve motivasyon olarak yanlarında olduğunu gösterdik. Yaklaşık 300 kişilik bir ekiple 70 iş makinasıyla karla mücadele çalışmalarını sürdürüyoruz. Bizim arkadaşlarımız aslında daha çok şey hak ediyor ama baklavayı bugün bir tatlı ikramıyla içlerini ısıtabilmek için dağıttık. 1500 kapalı köy yolu vardı. Ekiplerimizin çalışmaları sonucu 1490 köy yolunu açtık şuan 10 köy yolu kapalı durumda ama onları da açmıştık fakat tipi nedeniyle tekrar kapandı.”
Tatlı ikramından memnun kalan ekipler, soğuk havada çalışmanın çok zor olduğunu fakat bu gibi davranışlarda içlerinin ısındıklarını söylediler.