(özel Haber) Kırkağaç’ta Cinayet İşlenen Evde Yas Var

(özel Haber) Kırkağaç’ta Cinayet İşlenen Evde Yas Var

Kırkağaç ilçesinde, dün gece iki kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayetin yaşandığı evde yas var. Hayrullah Ö.’nün eski eşi Naciye Çam’ın evini basarak ağır yaraladığı, daha sonra annesi Nazmiye ve babası Kemal Çam’ı öldürdüğü olayın ardından ilçede de hüzün hakim.
Kadriye Mahallesi’nde cinayetin işlendiği evde toplanan ölen çiftin yakınları ve mahalle sakinleri gözyaşlarını tutamadılar.
İHA’ya konuşan komşu Orhan Paçalı “Hayırsever, dini bütün, iyi insanlardı. Kimseye zararları yoktu. Çok üzgünüz. Kesinlikle planlanan bir cinayet. Kapı komşusuyum hiç ses duymadım. Kapı planlı bir şekilde açılmış, elektrik kontağı indirilmiş. Bir insan böyle bir cinayeti yapamaz. Eve girdik bu cani olayla karşılaştık. Bunu vicdanı olan bir insan yapamaz. Çok üzgünüz. Başımız sağolsun” dedi.
Halasının kızı Nazmiye Çam’ı kaybeden İsmail Demir ise “Halamın kızını kaybettim. Dün gece kızının eski kocası tarafından katledildi. Çok üzgünüz Allah ikisine de rahmet eylesin” diye konuştu.
Zanlı Hayrullah Ö.’nün Balıkesir’in Kepsut ilçesinde yakalanması ise cinayete kurban giden Nazmiye Çam ve Kemal Çam’ın yakınlarını az da olsa mutlu etti. Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi gören ağır yaralı Naciye Çam’ın durumunun ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Öte yandan, Hayrullah Ö.’nün Nazmiye ve Kemal Çam çiftini uyurken öldürdüğü ortaya çıktı.
Hayrullah Ö. ve Naciye Çam çiftinin çocukları 12 yaşındaki Adem Ö. ise Soma Çocuk Esirgeme Kurumu’na verildi.