(özel Haber) Markette Pompalı Dehşeti

(özel Haber) Markette Pompalı Dehşeti

Kayseri’de aralarında husumet bulunan iki grubun karşılaşması sonucu çıkan kavgada bir kişi pompalı tüfekten çıkan saçma ile yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Zümrüt Mahallesi Kadir Has Caddesi üzerinde aralarında husumet bulunan iki grup karşılaştı. Ellerinde pompalı tüfek bulunan Y.K., U.K. ve U.K., ismi belirlenemeyen şahsı kovalamaya başladı. Silahlı gruptan kaçan şahıs, cadde üzerinde bulunan bir marketin içine sığındı.
Silahlı grubun marketin içine girmesinin ardından burada bulunan vatandaşlar tarafından durumun ihbar edilmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Market içinde ateş eden şahıslar, tüfeği bir binanın bahçesine atarak araçlarıyla olay yerinden kaçtı. Öte yandan pompalı tüfekten seken saçmayla yaralanan E.Ö., sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çalışma başlatan polis ekipleri olaya karışan kişileri yakalayarak gözaltına alırken, olayda kullanılan tüfeği de binanın bahçesinde buldu. Olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaparken, başlatılan soruşturma sürüyor.