Özel Hayat Hastanesi 41 yaşında

Özel Hayat Hastanesi 41 yaşında

41.kuruluş yıldönümü kutlama programının açılışında konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, “Bugün Özel Hayat Hastanesi’nin yeni binasındaki 1. yılını kutlamak için toplandık. Bütün arkadaşlarımızla beraberiz. Burada 1. yılımız ama Hayat Hastanesi olarak 41. yaşımızı kutluyoruz. Geçen sene 40. yılında yeni hayat sloganını kullanıyorduk, şimdi 41 kere maşallah diyoruz. Mavi nazar boncuklu lokumlarımız, nazar boncuklu pastamız ve tüm personelimiz ile birlikte bir kutlama yapmayı arzu ettik” dedi.

Yeni binalarındaki 1 yılı mesleki açıdan dolu dolu geçirdiklerini de dile getiren Dr. Özkul, “Yeni binamızda bugüne kadar dolu dolu 365 gün geçirdik. Geçtiğimiz 1 yıl içerisinde Özel Hayat Hastanesi olarak, 225 bin muayene, 6 bin 876 ameliyat, 2 bin 721 doğum, 3 bin 495 göz cerrahisi yaparak Bursa’ya ve Bursalılara hizmet ettik” şeklinde konuştu.

Özel Hayat Hastanesi’nin 41 yıllık yolculuğunda Bursalıların önemli payı olduğunu da ifade eden Dr. Ahmet Özkul, “Hayat Hastanesi Bursa'nın hastanesi. Bursalıların sahiplenmesiyle, Bursalıların destek vermesi ile buralara kadar geldik. Bursa’dan kazandıklarımızı Bursa’ya armağan ediyoruz. İlk başta 28 doktorla başlamıştık şimdi ise 65’in üzerinde doktorumuzla hizmet veriyoruz” dedi. 

Dr. Ahmet Özkul: “Bursalılara hizmet etmeye devam edeceğiz”

Özel Hayat Hastanesi’nin Bursa ekonomisine de ciddi katkılar sağladığını kaydeden Dr. Ahmet Özkul, sözlerini şöyle sürdürdü;

 “Yeni binamızda 20 bin metrekare kullanım alanı, 160 yatak kapasitesi, 7 ameliyathane, 4 doğumhane ile hizmet veriyoruz. Ayrıca yoğun bakımı, MR ve Tomografisi ile çok güzel hizmet veren bir yer olduk. Tabi istihdama da çok önemli katkılar sağladığımızı da belirtmek istiyorum. 430 kişilik kadromuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun ötesinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ekonomiye değer katanlar töreninde Hayat Hastanesi’ne de özel ödül verildiğini belirtmek istiyorum. Biz bu noktaya getiren Bursalılara çok teşekkür ediyoruz. Ve bizi bugünlere kadar getiren bu değerli çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Ekibimizle birlikte Bursalılara hizmet verm“Bursalıların payı büyük”eye devam edeceğiz.”