Özel Sunguroğlu Liseleri Basketbolda Bölge Şampiyonu

Özel Sunguroğlu Liseleri Basketbolda Bölge Şampiyonu

Gaziantep şampiyonu olarak ili temsilen Mardin’de düzenlenen Liselerarası Basketbol Turnuvası’nda Sunguroğlu Koleji Bölge 1.si olarak döndü. Türkiye’de de ilk 32 takımın arasına adını yazdırmayı basardı.
Sunguroğlu Liseleri Basketbol takımı Mardin’de oynanan Basketbol Bölge finallerinde şampiyon olarak döndü. İl birincilerinin yarıştığı bölge maçlarında mağlubiyet almadan şampiyon olan Sunguroğlu Liseleri Basketbol Takımı Türkiye Yarı Finallerinde mücadele ederek Gaziantep’i temsil edecek. Mardin’de oynanan müsabakalarda Sunguroğlu Liseleri Basketbol Takımı Diyarbakır’ı 81-56, Bitlisi 77-24, Siirt’i 40-35 yenerek bölge şampiyonu oldu.
Okul Müdürü Ahmet Özçelik, ”Takımımız uzun zamandır disiplinli bir şekilde turnuvalara hazırlanıyor, amacımız bölge şampiyonluğunun ardından Türkiye yarı finallerinde Gaziantep’imizi en iyi şekilde temsil etmek, aralarında çok güçlü takımların da bulunduğu Türkiye yarı finallerinde zorlu maçlara çıkacağız, takımımıza güveniyoruz ve takımımızın başarıya ulaşmasında emekleri olan basketbol antrenörlerimizi, okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum ”dedi.