Özhan -Bitarif iş birliği güzel indirimler sunuyor

Özhan -Bitarif iş birliği güzel indirimler sunuyor

Türkiye’nin yeni nesil mobil uygulaması Bitarif’le yapılan iş birliğiyle, tüm mağazalarda indirim kampanyaları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor. Cep telefonlarına indirilen uygulamayla entegre olarak mağaza içerisindeki indirimli ürünleri satın almak mümkün. Temizlik ürünlerinden kişisel bakıma, kuru gıda ürünlerinden şarküteriye kadar farklı kategorilerde %50’ye varan iddialı indirimler mevcut.

Mağazalar Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, “Kampanya kapsamında, Bitarif’le iş birliğinde bulunarak Bursalılara güzel fırsatlar sunuyoruz. Evlerin her daim ihtiyaçları olan kaliteli ürünleri güzel fiyatlarla satın almak mümkün. Bu kampanyamızı hazırlarken müşterilerimizin bizden beklediği kaliteyi güzel fiyatlarla sunmayı esas aldık. Tüm mağazalarımızda geçerli olan indirim kampanyalarından faydalanmak için müşterilerimizin Bitarif uygulamasını cep telefonlarına indirmeleri yeterli. Bitarif’le yıl boyunca düzenleyeceğimiz farklı kampanyalarımız da olacak.” şeklinde konuştu.

EN LEZZETLİ APP ‘BİTARİF’

Yemeğe dair her şeyin olduğu yeni nesil mobil uygulamada birbirinden lezzetli binlerce tarif bulunuyor. Kullanıcılar beğendikleri özel tariflerini girerek, uygulama üzerinden diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor. Kolayca üye olunan uygulamada kullanıcılar kendi profillerini beğendikleri tarifler ve yemek fotoğraflarıyla süsleyebiliyor.

Uygulama üzerinden evdeki malzemelerle yapılabilecek en iyi yemek tarifine cep telefonlarından ulaşmak mümkün. Bitarif uygulamasında diğer kullanıcılarla iletişim kurulup sosyalleşme imkânı bulunuyor. Bitarif uygulaması aynı zamanda bir pazar yeri. Satıcılardan yemeği sipariş verilebiliyor ya da satışa yemek konularak ev ekonomisine katkı sağlamak amaçlı yemek satışı yapılabiliyor. Pandemi önlemleri sebepli paket servise geçen mekanlar da Bitarif kullanıcılarından sipariş alabiliyorlar.

Her kesimden ve statüden insanın kendine ait bir alan bulacağı Bitarif yeme içme uygulaması, herkesin yaşamında vazgeçilmez olmaya aday. Bir çok marka ve yapı ile gerçekleştirdiği iş birliktelikleri sayesinde kullanıcılarına avantajlı indirimler ve kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.