Özhan'da Mercedes A180 sahibini buldu

Özhan'da Mercedes A180 sahibini buldu

Bursa’ya en iyi hizmeti sunmak için yola çıkan Bursa’nın marketi, 54 yaşında. Yeni yaşını son model bir otomobil hediyesiyle kutlayan Özhan’nın düzenlediği çekiliş kampanyasının talihlisi açıklandı. Milli Piyangoyla birlikte düzenlenen çekiliş kampanyasıyla 15 Nisan-31 Temmuz tarihleri arasında Özhan Kart’la 50 TL’lik alışveriş yapan herkese bir çekiliş hakkı verilen kampanyaya binlerce kişi katıldı. Kampanyaya katılan binlerce Özhan dostu arasından 1 adet Mercedes A180 Style marka son model otomobilin talihlisi Bursa’dan Zehra Adıgüzel oldu. ‘Size değer’ sloganından hareketle Özhan dostları için özenle seçilen otomobil, Özhan Marketler Zinciri İdari ve Teknik İşler Müdürü Elif Özhan Ak tarafından Geçit Mağazasında düzenlenen törenle talihlisine takdim edildi.

Otomobil talihlisi Zehra Adıgüzel,’ Yıllardır Özhan müşterisiyim, duyduğumda inanamadım, sonrasında ailece mutluluktan havalara uçtuk. Çevremdeki insanların ve ailemin tepkisi gerçekten araba çıkabiliyormuş oldu. Özhan Market’e güler yüzlü ve kaliteli hizmet için çok teşekkür ederim’ şeklinde konuştu.

Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, ‘Markamızın 54. yılına özel düzenlendiğimiz kampanya dostlarımızdan yoğun ilgi gördü. Bugün talihlimize hediyesini takdim ettik, onun mutluluğunu hissettik. Kampanyamıza katılan herkese teşekkür ediyorum, talihlimiz otomobilini güle güle, kazasız belasız kullansın.’ şeklinde konuştu.