Özhan elmas kolye hediye ediyor!

Özhan elmas kolye hediye ediyor!

Avantajlı kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiren güçlü perakende markası Özhan Marketler Zinciri, Anneler Günü haftası dolayısıyla Arte Diamente partnerliğiyle yapılan projeyle on beş bin lira değerindeki elmas kolyeyi 1 müşterisine hediye edecek. Geçit mağazasında görücüye çıkan sertifikalı elmas kolye yoğun ilgi çekiyor. Kampanyada 13 Mayıs tarihine kadar Özhan’dan en çok alışveriş yapan müşteri elmas kolyenin de sahibi olacak.

Anneler Günü’ne özel hafta boyunca kozmetik, kişisel bakım, züccaciye, hediyelik bölümlerinde bir çok indirim mağazalarda Özhan Dostlarını bekliyor. Anneler gününe özel avantajlı kampanyaları mağazalarında müşterileriyle buluşturan Özhan, elmas kolye projesiyle müşterilerinin beğenisini kazanıyor.

Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz,

“Bizi tercih eden her müşterimiz bizim için çok özel. Elmas kolye projemizle Anneler Günü’nde Özhan Dostlarını mutlu etmek istedik. Dostlarımıza sadece özel günlerde değil her daim avantajlar sunmak için durmadan çalışıyoruz. Onların mutluluk ve memnuniyeti bizleri yeni projeler için daha da heyecanlandırıyor. ” dedi.