Özhan kalitesinin yeni adresi: Ata Bulvarı

Özhan kalitesinin yeni adresi: Ata Bulvarı

Perakende sektöründe yarım asırlık tecrübesiyle kaliteli hizmeti ve güveni dostlarının olduğu her yere taşıyan Özhan Marketler Zinciri, hizmet ağını genişleterek Ata Bulvarı'ndaki dostlarıyla buluştu. Bursa'nın büyümesinin Bursa markalarıyla mümkün olacağı bilinciyle hareket eden ve 52 yıllık tecrübesiyle dostlarına hitap eden Özhan'ın Bursa'daki 37. mağazası olan Ata Bulvarı Şubesi 200 metrekare alanda toplam 2 kasa ile dostlarını ağırlayacak.

Bursalı dostlarını diğer 36 şubede olduğu gibi Özhan ayrıcalıklarıyla ağırlayacaklarını ifade eden Özhan Marketler Zinciri Mağazalar Grup Müdürü Ahmet Bircan, "Bursa'ya değer katmak ve şehrimizin ekonomisine katkı koymak için çıktığımız bu yolda ilk günkü heyecanla dostlarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. Özhan dostlarının talep ettikleri her yere şube açarak büyümeye ve Bursa ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

ALIŞVERİŞLER PARO'YLA RENKLENDİ

Özhan Marketler Zinciri, hayata geçirdiği Paro Dünyası ayrıcalıklarını Ata Bulvarı Şubesi'nde Özhan dostlarının hizmetine sokacak. Özhan Kart'a eklenen paro özelliği sayesinde anlaşmalı işyerlerinde ve Özhan mağazalarında alışveriş keyfi paroyla renklenecek. Bunun yanı sıra mağazaya kadar gelemeyecek Özhan dostları için de bir alternatif oluşturuldu. İnternet imkanı olan her yerden bursaninmarketi.com'a giren Özhan dostları diledikleri ürünleri sipariş edip Özhan kalitesi ve ayrıcalıklarından faydalanacaklar. Tüm bunların yanında Özhan Kart ile yapılan alışverişlerde geçerli özel kampanya ve promosyonlar da Özhan dostlarını bekliyor.

KALİTESİ TESCİLLİ

ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip Özhan Marketler Zinciri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk, bakliyat gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor. Özhan Ata Bulvarı Şubesi'nde de zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, baklava ve tatlı çeşitleri, deterjan ve gıda reyonları, kozmetik ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne de sahip.