'Özhan'la Hayat BiKare' ulusal fotoğraf yarışması başladı

'Özhan'la Hayat BiKare' ulusal fotoğraf yarışması başladı

Kaliteli ve güvenli hizmetin adresi Özhan, ulusal çapta düzenlediği ‘Özhan’la HayatBiKare’ adlı fotoğraf yarışmasıyla profesyonel ve amatör fotoğraf severlerin ilgisini çekiyor. 20 Eylül-10 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek yarışma, profesyonel ve mobil kategori olarak iki farklı kanalda ilerliyor. Profesyonel kategorideki yarışanlar web sitesi üzerinden fotoğraf yüklemesini yaparken, Mobil kategoride yarışanlar cep telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları #ozhanlahayatbikare hastagiyle Özhan’ın Instagram hesabından paylaşabilecekler.

Bursa’ya en iyi hizmeti sunmak için yola çıkan Bursa’nın marketi, fotoğraf yarışmasıyla dereceye girenleri muhteşem hediyelerle ödüllendiriyor. Profesyonel kategoride Birincilik ödülü 3000TL, ikincilik ödülü 2000TL, üçüncülük ödülü 1000TL olurken, Mobil kategoride birincilik ödülü cep telefonu, ikincilik ödülü tablet bilgisayar, üçüncülük ödülü fotoğraf makinesi olarak belirlendi. Verilen ödüllerle olduğu kadar Özhan’la HayatBiKare, seçici kurul üyeleriyle de adından söz ettiriyor. Ünlü fotoğraf sanatçısı ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Kamil Fırat yarışmanın sonucunu değerlendirecek jüride yer alıyor. Birbirinden değerli jüri üyelerinin yorumlayacağı yarışmanın sonuçları 22 Kasım tarihinde kamuoyuna duyurulacak.

Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, ‘Özhan’la HayatBiKare Profesyonel ve Mobil Kategori Ulusal Fotoğraf yarışmasını başlattık. Yarışma için oldukça heyecanlıyız. Özhan Dostları; gözün gördüğü, kalbin hissetiği hayatın fotoğraflarını bizimle paylaşabilirler. Yarışmanın ayrıntılarına www.ozhan.com.tr’den ulaşılabilir. 10 Kasım’a kadar başvuruları bekliyoruz’ şeklinde konuştu.