Özhan'lı minikler Cumhuriyet pastası yaptılar

Özhan'lı minikler Cumhuriyet pastası yaptılar

Sanat ve kültür alanında yaptığı etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Özhan Marketler Zinciri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da önemli bir etkinlikle kutladı. Mudanya Özel Gelişim Atölyesi'ndeki Özhan Çocuk Kulübü üyesi minikler, Cumhuriyet’in 92’inci yılı kutlamaları dolayısıyla Türkiye'nin ünlü şeflerinden olan Ömür Akkor'la birlikte mutfağa girerek ‘Cumhuriyet pastası’ yaptılar.


Bursa'nın öncü işletmelerinden olan Uzay Pastanesi Atölyesi'nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte minikler pasta yapma konusundaki marifetlerini sergilerken, etkinlik birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Şef Ömür Akkor, Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz ve Mudanya Özel Gelişim Atölyesi kurucusu Tülay Alpay'ın katıldığı etkinlikte minikler gönüllerince eğlenirken yaptıkları pasta ile de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadılar.



Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, Özhan Çocuk Kulübü üyeleriyle Cumhuriyet Bayramı’nın sevincini birlikte yaşamanın önemini, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyet yönetiminin kurulduğu günü en büyük bayram olarak ilan etmiştir. Bize emanet ettiği Cumhuriyet’i korumak ve yaşatmak için, ülkemizin geleceği çocuklarımızla bir arada aynı heyecanı yaşamak bizim için önemli bir sorumluluktur” sözleriyle ifade etti.



TÜRKMEN ÇOCUKLARA HEDİYELER
Özhanlı minikler ayrıca pasta etkinliğinin ardından, Mudanya Özel Gelişim Atölyesi öğrenci velileri, Suadiye Park Lions Kulübü ile birlikte kentimizde yaşayan Türkmen çocukları ziyaret ederek, Özhan Marketler Zinciri'nin hazırladığı hediye paketlerini dağıttılar. Ayşen Yılmaz, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkmen çocuklara aile sıcaklığı hissettirilerek, yalnız olmadıklarını göstermeyi amaçladık. Özhanlı çocuklarımız projelere aileleriyle katılarak yardımlaşma ve paylaşma duygusunun önemini birebir yaşayarak öğreniyorlar. Özhan ailesi olarak; bayramlar, belirli gün ve haftalar gibi kültürel önem taşıyan zaman dilimlerinde toplumsal kaynaşmaya katkı sağlayacak faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.