Özhan Market'e iki ödül birden

Özhan Market'e iki ödül birden

Özhan müşterilerinin tek tek analiz edilerek onların beklentilerine uygun içerikler, kampanyalar ve çalışma biçimleri oluşturulup, müşterilerin isteklerine doğru karşılık verilen çalışma ‘Dijital İnsert’ bu yıl, Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından beşincisi düzenlenen HİÇ Ödülleri yarışmasında yılın "En İyi Dijital PR Projesi’ ve ‘En İyi Pazarlamaİletişimi Projesi’ dalında 2 ödülün sahibi oldu.

HİÇ Ödüllerini Özhan Genel Müdürü İbrahim Özhan, Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz , Bigworks Creative Ajans Başkanı Can Emir’e ödüllerini BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çekmişoğlu takdim etti.

Müşterilerin ilgilenmediği ve ona hitap etmeyen kampanyalara maruz bırakan geleneksel pazarlama sisteminden çıkartarak Özhan Dijital Insert sisteminin bir yıl boyunca en aktif pazarlama aracı olarak kullanıldığına değinen Ayşen Yılmaz, Özhan Marketler Zinciri’nin dijital pazarlama çalışmalarında gösterdikleri çabanın BHİD tarafından ödüllendirmesinden gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Mesleğin imajını ve toplumda oluşturduğu algıyı geliştirmek adına düzenlenen HİÇ Ödülleri, tüm Türkiye’den kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleşti. HİÇ Ödülleri’ne bu yıl 10 kategoride, 56 proje katıldı.

"Perakende Sektöründe bir ilk ‘Dijital İnsert"

Pazarlama süreçlerini dijitalleştirmek, verimliliğini artırmak ve yüksek satış sağlamak amacı ile perakende sektöründe bir ilk olan çalışma Dijital İnsert ''kişiselleştirilmiş pazarlama'' uygulayan bir projedir.

Müşterilere sunulan, yüzlerce kampanya içinden, herkesin kendine özel olanı görüp, alışveriş yapmasını sağlamak ve %100 dijital iletişimle çalışan bir sistem kurmak amacıyla hazırlanan dijital satış arttırma projesidir.

Dijital İnsert projesiyle müşteriye özel ürün ve kampanya geliştirirken, onların bırakmış olduğu 763 milyon 64bin 78 alışveriş izi dijital bir takip ve yorumlama sistemi ile takip edilmiş aynı zamanda ne aldığına, ne zaman aldığına, ne kadar aldığına, kendine benzer müşterilerin neler aldığına dair milyonlarca detayı anlamlandırılmıştır.