Özhan personeline ‘Mesleki Yeterlilik Sertifikası’

Özhan personeline ‘Mesleki Yeterlilik Sertifikası’

Özhan Marketler Zinciri ve Nilüfer Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen eğitim programı sonrası sınavlarda başarı gösteren 129 Özhan personeli, Mesleki Yeterlilik Sertifikası'nı önceki gün düzenlenen törenle aldı. Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, kurumlarında başlatmış oldukları eğitim seferberliğinin tüm hızıyla devam edeceğini söyledi. Sertifikaların verildiği törene Özhan yöneticileri ile birlikte Nilüfer Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Seçkin Aksu, Müdür Yardımcısı Mehmet Taner Aydoğdu ve Müdür Yardımcısı Eyüp Sabri Uslu katıldı.



2016 BİZİM YILIMIZ OLACAK


Özhan Genel Müdürü İbrahim Özhan, sektöre nitelikli eleman kazandırmaya ve personellerini alanında uzmanlaştırmaya devam edeceklerini belirterek, Mesleki Yeterlilik Sertifikası'nın mesleki gelişim açısından son derece önemli olduğunu belirtti. 2016 yılının yapmak istedikleri yatırımlar için de önemli bir yıl olacağına dikkat çeken İbrahim Özhan, "Geride bıraktığımız 2015 yılı boyunca Özhan Marketler Zinciri olarak önemli projelerin başlangıcını yaptık. Uluslararası firmaların kullandığı, daha hızlı ve etkin bir satış pazarlama stratejisi oluşturmaya olanak sağlayan B2B (Business To Business) Bursa'da ilk olarak Özhan tarafından hayata geçirildi. Bunun yanı sıra personelimize yönelik düzenlediğimiz işbaşı eğitim programı, online alışveriş sitemiz bursaninmarketi.com, Türkiye'nin ünlü markalarıyla aynı çatı altında buluştuğumuz Paro Dünyası, Bursa'nın ilk ve tek yemek dergisi olarak hayata geçirdiğimiz Mutfağın Şefi sektördeki iddiamızı ortaya koyan çalışmalarımız arasında yer aldı. Şimdi hayata geçirdiğimiz tüm bu projelerin geri dönüşleriyle birlikte, yeni projelere start vereceğimiz bir yıl olacak. 2016 yılının Özhan’ın yılı olacağına ve bunu birlikte başaracağımıza inanıyorum" dedi.

EĞİTİMLER SÜRÜYOR


Nilüfer Mesleki Eğitim Merkezi ile çalışmaların koordineli bir biçimde devam ettiğini belirten Özhan Marketler Zinciri İnsan Kaynakları Müdürü Fikrullah Erdem ise, "40 personelimiz daha mesleki yeterlilik sertifikası için eğitim alıyor. Bunun yanı sıra yaklaşık 600 personelimiz ilkyardım eğitimi, yangın eğitimi, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi başlıklarında yasal eğitimlerini tamamlamıştır. Özhan'daki eğitim seferberliği kapsamında ise toplamda 35 çalışanımız öğrenim hayatlarına yeniden başlarken, 6 personelimiz diplomalarını almıştır. Özhan personeli eğitimdeki kararlılığıyla sektöre örnek olmaya devam edecektir" diye konuştu.