Özhan samimiyeti şimdi Balat’ta

Özhan samimiyeti şimdi Balat’ta

"Siz nerede biz oradayız" sloganıyla kaliteli hizmeti ve güveni dostlarının olduğu her yere taşıyan Özhan Marketler Zinciri, Balat Şubesi ile mağaza sayısı 36’ya ulaşmış oldu. Beşyüz mertekare alanda üç kasayla hizmet verecek olan Özhan Marketler Zinciri Balat Şubesinin kurdelesini ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdulkadir Karlık, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk,BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Özhan Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Taner Özhan birlikte kesti.



Açılış töreninde konuşan Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, “Bursa'nın köklü ve güçlü perakende markası olarak, gıda sektöründeki 52 yıllık deneyimimizle doğru kararlar ve güçlü adımlarla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz” dedi.



Açılışı gerçekleşen Balat Şubesiyle birlikte Özhan kalitesinin toplamda 36’ya ulaşan şube sayısı ve 700'ü aşkın çalışanıyla Bursa'nın güvenilir markası olma iddiasını sürdürdüğünün altını çizen İbrahim Özhan, “ Özhan kalitesine ulaşmak için mağazalarıma gelmenizin yanında artık bir alternatifimiz daha var İnternet imkanınız olan her yerden bursaninmarketi.com'a girerek dilediğiniz siparişi verip Özhan kalitesine ve ayrıcalıklarına ulaşmanız mümkün” diye konuştu.



ÖZHAN AYRICALIĞI
Ülke çapında birbirinden ünlü markaları bir araya getiren Paro Dünyası'na adım atan Bursa'nın ilk ve tek yerel marketi olduklarını bildiren Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Paro Dünyası'nda ilk projemizi Türkiye'nin önemli akaryakıt firmalarından Opet ile gerçekleştirdik. 15 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında mağazalarımızından 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Özhan dostları 10 TL tutarında hediye alışveriş yapabilecekler. Alışverişlerinize büyük kolaylıklar ve ayrıcalıklar katan Özhan Kart'a eklenen paro özelliği sayesinde, Özhan Mağazaları'nda ve anlaşmalı diğer işyerlerinde sürpriz indirimleri ve fırsatları Özhan dostlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz.


MARKA KENT BURSA
Bursanın marka kent olma yolunda hızla ilerleme katettiğini bildiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdulkadir Karlık ise “ Bursa büyürse Türkiye büyür. Bursa’nın değerleri marka olma yolunda hızla ilerlerken bu başarının teminatını ise kaliteli firmalarımız oluşturuyor. Allah Özhan Marketler Zinciri gibi firmalarımızın çoğalmasını, Balat Şubesinin hayırlara vesile olmanı nasip etsin” şeklinde konuştu.


Yerel markaların gelişmesinin ülke ekonomisindeki rol modeline dikkat çeken Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk da Özhan kalitesinin 24 yıl gibi kısa bir sürede 36. mağazasıyla başarıyla taçlandırdığını belirtti.

KALİTESİ TESCİLLİ
ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip Özhan Marketler Zinciri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk, bakliyat gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor. Özhan Balay şubesinde de zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, baklava ve tatlı çeşitleri, deterjan ve gıda reyonları, kozmetik ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi'ne de sahip. Tüm bunların yanında Özhan Kart ile yapılan alışverişlerde geçerli özel kampanya ve promosyonlarda Özhan Dostlarını bekliyor.