Pandora Bursa 2017 Kış Koleksiyonu'nu tanıttı

Pandora Bursa 2017 Kış Koleksiyonu'nu tanıttı

PANDORA Türkiye Ülke Müdürü Sağnak Binzet’in ev sahipliğinde, Sinem Uğurgün’ün organizasyonuyla gerçekleşen davete Bursa iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. PANDORA’ nın benzersiz yeni sezon koleksiyonuna büyük ilgi gösteren konuklar, kendileri ve sevdikleri için yeni yıl hediye alışverişlerini gerçekleştirdi.


PANDORA “2017 Kış Koleksiyonu”’nda yer alan “Yeni Yılın Büyüsü” serisi 1700’lü yıllarda Noel ağaçlarında kullanılan dekoratif süslere saygı duruşunda bulunuyor. Yeni yıla yakışır, ışıltılı taşlarla parlayan renkli boncuklar, saf gümüşten simgeler ve ışıltılı charm’lar koleksiyonun en sevimli parçaları olarak göze çarpıyor. Bu sevimli tasarımlar, bir çocuğun gözlerinden yılbaşının coşkusunu yansıtırken zamana direnen benzersiz kombinasyonlara imkân veriyor.

PANDORA’nın “Gökyüzü Masalları” serisi ise gece gökyüzünü süsleyen yıldızlar, ışıltılı taşlarla bezenmiş mücevherlerde yeniden canlanıyor. Göklerden gelen ilhamla hazırlanan, yıldızların kıvrımlı izleriyle kozmosun sonsuz güzelliğini yansıtan seride küpe, bileklik ve charm’lar yer alıyor. Parçalarda göze çarpan gece mavisi ve gümüş tonlardaki yıldızlar, hilaller ve kuyruklu yıldızlar, pürüzsüz küre biçimli charm’lara kozmik bir görünüm kazandırıyor.

Yeni sezonun diğer bir serisi “Buz Katmanları” ise kış mevsimine kristalize siluetlerle merhaba diyor. Buzul parçacıkları ve kar esintileri seriye damgasını vururken, buz tutmuş manzaralardan ilham alan seride doğa esintili zarif tasarımlar küpe, yüzük ve sarkıntılı küpe/kolye ucunda hayat buluyor. Yeni yağmış karla veya narin buz parçacıklarıyla kaplı çiçekleri andıran, taş süslemeli parçalar ve ışıltılı saf gümüş üzerine çalışılmış, titizlikle işlenmiş, serin tonlardaki taşların güzelliğine vurgu yapıyor.