Pankartlı Evlenme Teklifi

Pankartlı Evlenme Teklifi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir genç, 4 yıllık kız arkadaşına iş yerinin önünde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Pankartlı evlenme teklifi, amatör kamera tarafından görüntülendi.
İlçedeki bir restoranda garson olan Ergün Tuncel, arkadaşlarıyla birlikte, kendisi gibi garsonluk yapan 4 yıllık kız arkadaşının çalıştığı Cumhuriyet Meydanı’ndaki restorana gelerek, üzerinde “Benimle evlenir misin Balım?” yazılı pankartı açtı. Kız arkadaşını işyerinden dışarı çağıran Tuncel, dışarı çıkan kız arkadaşı Buket Şut’un karşısında diz çöktü ve elindeki yüzüğü uzatarak evlenme teklifinde bulundu. Keman ve patlayan konfetiler eşliğinde yapılan evlilik teklifini görünce şaşıran Buket Şut, evlenme teklifini kabul etti. Sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan Şut, “evet” dedikten sonra keman eşliğinde Ergün Tuncel ile dans etti. Genç çift, kendilerini izleyen kalabalığı düğünlerine davet etti.
Böyle bir sürpriz beklemediğini söyleyen Şut, “Heyecandan ölüyorum. Dört yıldır arkadaşım. Böyle bir teklif beklemiyordum” dedi.
Tuncel ise, “Duygularımı anlatamayacağım. Duygular anlatılmaz hissedilir. İnşallah herkes böyle duygular hisseder” diye konuştu.
Sürpriz evlilik teklifi, Ergün Tuncel’in bir yakını tarafından amatör kamera ile saniye saniye kaydedildi. Çevredeki vatandaşlar da sürpriz evlilik teklifini şaşkınlıkla izledi.