PARA VERMEYEN ENİŞTESİNİ AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

PARA VERMEYEN ENİŞTESİNİ AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

İzmir’in Bornova ilçesinde bir kişi, ablasının evinde para vermediği iddiasıyla tartıştığı eniştesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında Evka 4 Mahallesi 1033. Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, 10 gün önce Yozgat’tan ablasının evine gelen Ercan G. (36), evde yalnız oldukları sırada eniştesi Mehmet Yeşil’den (49) para istedi. Eniştesi para vermeyince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Ercan G., 2 çocuk babası olan ve nakliyatçılık yapan eniştesi Mehmet Yeşil’i av tüfeğiyle 3 el ateş ederek öldürdü. Olay sonrası evden ayrılan Ercan G., işte olan ablasının yanına giderek para istedi ancak alamadı. İşten çıktıktan sonra evine gelen Fatma Yeşil, kocasının kanlar içerisinde hareketsiz yattığını görünce polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Yeşil’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ercan G., daha sonra tekrar ablasının evine dönerek eniştesini öldürdüğünü söyledi. Zanlı polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kayınbiraderi tarafından öldürülen Mehmet Yeşil’in cenazesi ise otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ulaşım şirketi ESHOT’tan emekli olan Mehmet Yeşil’in kayınbiraderi Ercan G.’nin çalışmaması nedeniyle aralarında daha önce de tartışma çıktığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.