ParkOra gazetecileri unutmadı

ParkOra  gazetecileri unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü unutmayan ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi  yönetimi, basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. 



ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi (AVM ), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Alışveriş merkezinde bulunan Kahveci Hacıbaba’da gerçekleşen buluşmaya ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Sinan Ödemiş, ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi Halkla İlişkiler Yöneticisi Beste Talas, çok sayıda gazeteci ile basın mensubu katıldı.

Kahvaltı öncesinde basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ödemiş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun, gazetecilerimiz için önemli olan günler bizler için de önemli, sizlere değer veriyoruz ve sizleri her zaman burada görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.



ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi yönetimi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran Ödemiş, ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi’nin faaliyetlerine hızla devam edeceğini ve önümüzdeki dönemde bir çok önemli projeye imza atacaklarını belirtti.