Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Patlama sonrası Emniyet’ten açıklama!

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Zeytinburnu'nda patlamanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu.

Yayınlanma:

Altınok daha sonra kısa bir açıklama yaparak, “Gaz sıkışmasından kaynaklanan bir patlama var. 8 tane vatandaşımız yaralı, birisi ağır durumda. Arkadaşlar yaralılarımızı hastaneye sevk ettiler. Binada patlamadan kaynaklanan çökme tehlikesi olabilir diye daha dikkatli çalışıyorlar” dedi.
Altınok, enkaz altında bir kişinin olabilme ihtimalinde söz edildiğini belirterek, “Kesin değil. Ona ulaşabilmek için arkadaşlarımız yoğun çalışıyor ama çökme tehlikesi olabilir diye çok dikkatli çalışıyor arkadaşlar. Bütün vatandaşlarımızın bu manada farklı boyutlara çekmemesi lazım gelir. Buna benzer patlamalar dün Denizli’de oldu, daha önce Beyoğlu’nda da buna benzer bir patlama olmuştu. Arkadaşlarımızın ilk kesine yakın değerlendirmeleri; bunu gaz sıkışmasından olduğuna dair. Toparlamaya çalışıyoruz. İnşallah can kaybı yoktur. Diğer 8 olan yaralı vadandaşlarımıza da şifa dliyoruz. Bir an önce ayağa kalkarlar diye değerlendiriyorum.

Altınok, patlamanın sebebi hakkında ne t sonuç alamadıklarını belirterek, değerlendirecelerini söyledi. Altınok, gazetecilerin binanın ruhsatsız olduğu yönündeki iddiaları hatırlatması üzerine, “O bilgilere daha ulaşamadık, ulaşabilme şansımız yok” dedi.
Altınok, yanan binada bir kişinin oldğuna dair iddiaların olduğunu belirterek, “İlk etapta arkadaşlarımız baktılar ettil ama öyle bir iddia subuta ermiyor. Çalışmalar dikkatli bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

İşyerinde çalışan sayısının sorulması üzerine Altınok, “Tek bir iş yeri değil, poşet imalathanesi var, birde arkada pastane var, pastanenin imalathanesi var. O anda içeride girip çıkanlar var beraber tam manasıyla bilinmiyor. Net rakam alamıyoruz” dedi.
Öte yandan Selami Altınok’un açıklama yaptığı sırada bir kadın yanına gelerek Altınok ile konuşmak istedi. Kadın kız kardeşinin içeride çalıştığını, bütün hastanelere baktıklarını ve bulamadıklarını belirtti.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler