PATRON MAKAS TUTTU, KURDELEYİ AŞÇIBAŞI KESTİ

PATRON MAKAS TUTTU, KURDELEYİ AŞÇIBAŞI KESTİ

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 5 bin kişi kapasiteli yemekçilik şirketi kuran iş adamı tesisin açılışında tepsi içinde makas tuttu kurdeleyi aşçıbaşı ile birlikte çalışanlar kesti.
Kadirli ilçesinde yerel bir marketler zincirinin işletmeciliğini yapan Kasım Yasdıoğlu, bölgeye hitap eden yeni bir yemekçilik şirketi kurdu. Açılışı yapılacak olan tesis ise balonlarla süslendi, açılış için davetiyeler hazırlandı. Tesisin açılışında tüm çalışanlarını çağıran Kasım Yasdıoğlu açılışta tepsi içerisinde açılış kurdelesini kesecek olan makası kendisi taşıdı açılışı ise aşçıbaşı Ayşe Yılmaz ve diğer çalışanlar kurdeleyi beraber keserek yaptılar. Bu hareketiyle davetlileri şaşırtan iş adamı yasdıoğlu, “Bizler patron olarak finansal anlamda katkı sağlayıp böyle bir iş yeri açıyoruz. Ama bütün işimizi personel arkadaşlarımız yapıyor. Bizler bir iş yerinde kazanımlarımızı işçilerimize borçluyuz. Bunun için bugün ki iş yeri açılışımızı işçilerimiz gerçekleştirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Açılış kurdelesini kesen aşçıbaşı Ayşe Yılmaz ise “Böylesine büyük bir iş yerinin açılışını ben gerçekleştirdim çok mutluyum aynı zamanda da çok şaşkınım” dedi.
İş yerinin diğer bir çalışanı Halil Çat’da, “20 yıldır bu işi yapıyorum. Ne böyle bir olay gördüm ne de duydum. Patronumuz bizi onure etti. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.