Pazarlar Belediyesi’nden İşçilerine Kışlık Elbise

Pazarlar Belediyesi’nden İşçilerine Kışlık Elbise

Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilere Akgül Mobilya tarafından kışlık kıyafet dağıtıldı.
Belediye Meclis toplantı salonunda, kıyafet dağıtımında işçilerle bir araya gelen Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Fen İşleri Müdürü Hasan Uçan ve Akgül Mobilyanın sahibi Mehmet Akgül, işçilerin sorunlarını ve çalışmalar ile ilgili sıkıntılarını dinlediler.
Burada açıklamalarda bulunan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Belediye işçilerinin zor ve zahmetli olduğu kadar, kutsal bir meslekte alın teriyle ekmek parası kazandıklarını belirterek, " Çalışmaların daha aktif yürütülebilmesi için temizlik işleri çalışanları başta olmak üzere diğer sahadaki personellerimizin Pazarlar Belediyesine ait personel olduğunu belirten kıyafetler giymelerini daha uygun görüyoruz. Uşak İlinde faaliyet gösteren hemşehrimiz Akgül mobilya tarafından özel olarak imal ettirilen kışlık elbiseleri işçilerimize dağıttık. Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Pazarlar Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalar ile ilçemizin daha temiz ve modern bir şehir olması için gereken çabayı göstereceğiz. Amacımız hem halkımızın hem de çalışanlarımızın huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamaktır. Hizmetlerimizi yaparken en büyük gücümüz olan çalışanlarımıza imkanlar dahilinde destek olmaya devam edeceğiz. Ayrıca kıyafetler konusunda bizlere destek olan Akgül Mobilyanın sahibi Mehmet Akgül’e de teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Erdoğan, Akgül Mobilyanın sahibi Mehmet Akgül tarafından özel olarak imal ettirilen ve işçileri soğuktan koruyacak kıyafetler işçilere dağıtıldı.
Kıyafetlerini alan İşçiler, kurumda ilk defa elbise aldıklarını belirterek, üniformalı elbise altında daha güvende çalışacaklarını ve bu güvenin sağlamasına vesile olan Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’a ve Akgül mobilyanın sahibi Mehmet Akgül’e teşekkür ettiler.(MB-EFE)