Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Pes dedirten olay!

Resmi nikahlı eşinden boşanmadan başka bir kadınla dini nikah kıyıp bir de düğün yapan adam '4 bin lira başlık parası verdim, 70 bin TL düğün masrafı yaptım, dolandırıldım' deyip polise koştu...

Yayınlanma:

Evli olan Samsunlu Fevzi Beyazoğlu, 70 bin lira harcayıp dini nikah kıydığı kadının düğünden 17 gün sonra altınlar ve tüm eşyalarla kayıplara karıştığını iddia etti.

EVLİYKEN DÜĞÜN YAPMIŞ…

İddialara göre Ankara’da inşaat işinde çalışan 32 yaşındaki Fevzi Beyazoğlu, komşusu aracılığıyla Tokat’ın Erbaa ilçesinde oturan G.D. (25) ile tanıştı. G.D. ile bir süre telefonla görüşen Fevzi Beyazoğlu, 25 Eylül’de kadının ailesi ile tanıştıktan sonra 30 Eylül’de düğün yaptı. Beyazoğlu, resmi nikahlı eşiyle boşanmak için Samsun’a geldiğinde, Ankara’daki G.D.’nin ortadan kaybolduğunu öne sürdü.

İLGİLİ HABER Yeni Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı
Resmi nikahlı eşinden boşanmadan başka bir kadınla dini nikah kıyıp bir de düğün yapan adam '4 bin lira başlık parası verdim, 70 bin TL düğün masrafı yaptım, dolandırıldım' deyip polise koştu...

Beyazoğlu, 8 aydır ayrı yaşadığı eşi A.B. ile boşanmak için 17 Ekim’de Samsun’a geldiğini, telefonla Ankara’yı aradığında G.D.’nin ‘Beni bir daha arama’ deyip telefonu kapattığını, evi boşaltıp gittiğini söyledi.

Beyazoğlu, “Düğünden dolayı çok borçlandım. Bu düğün bana 60-70 bin TL’ye mal oldu. Ağabeyim de kızın babasıyla 4 bin TL başlık parasında anlaşmışlar. G.D. daha önceden de 4-5 kez evlilik yapmış. Ben bunları bilmiyordum. Tek bir evlilik yaptığını biliyordum. Bana kaçırıldığını, 3 ay kaçırıldığı evde kaldığını ve daha sonra da annesinin evinde doğum yaptığını söyledi. Bulunması için Ankara’nın Polatlı ilçesinde polis merkezine başvuruda bulundum. Polis evime gelip tutanak tuttu. Mağdurum” dedi.

‘ALTINLARIMIZ GİTTİ’

Fevzi Beyazoğlu’nun ağabeyi Remzi Beyazoğlu ise, “Beni bir komşumuz çağırdı. Kardeşimin boşanmak üzere olduğunu ve bize bir gelin lazım olacağını söyledi. Ben de kardeşime bir çorba yapacak bir bayanın gerektiğini söyledim. Daha sonra bana kızıntelefon numarasını verdi. Kardeşim de kızla biraz konuştu. Komşumuz beni 3-4 gün sonra tekrar çağırdığında kızın bulunduğu Tokat’ın Erbaa ilçesine gideceğimizi ve para ayarlamamı söylediler. Ben de ona ‘bizim oğlanla kız birbirini tanısın’ dediğimde bana Erbaa’ya gittiğimizde kızı getireceğimizi söyledi. Bize çok büyük oyun oynadılar. Bizi iyi dolandırdılar. Ben adalete sığınacağım. Kız benden para istedi, ben de bu kız gelinimiz olacak diye ona 2 bin TL para gönderdim. Meğersem o parayı kaçmak için benden almış. Geçtiğimiz Perşembe günü ailesi ile görüştüm ama sonuç alamadım. Ailesine kızlarının kaybolduğuna dair polis merkezine dilekçe vermesini istedim. Devletimiz bize yardımcı olsun. Kardeşimin evini komple boşalttı ve gitti. Ben kardeşimin güzel bir yuva kurmasını istedim. Benden her şeyi istediler ve aldım. Kardeşimi evlendirmek için arsa bile sattım. Ben sırtımda çuval taşıyarak ekmek parası kazanıyorum. Bizi dolandırmaları bizi on yıl geri attı. Adaletin dolandırıcılara değil bize sahip çıkmasını istiyoruz. Biz battık. Bu kızın bulunmasını, altınlarımızın ve ev eşyalarının alınmasını istiyorum” diye konuştu.

“Kızımı evlendirdik, daha sonra evi terk edip gitmiş”

Erbaa’da çiftçilik yapan G.D.’nin babası Ali D. ise, kızının nerede olduğunu bilmediğini belirterek, “Kızım daha önce iki kez evlenip boşandı. Kızımı evlendirdik, daha sonra evi terk edip gitmiş. Kızımın ne telefonları açık ne de nerede olduğunu biliyorum. Kızımın kaybolması ile ilgili Erbaa’da polis merkezine gittim ama kızım 25 yaşında olduğu için başvuruda bulunamayacağımı söylediler. Ben de bugün Cumhuriyet Başsavcılığı’na gidip kayıp başvurusunda bulunacağım. Kızımın şu anda nerede olduğunu bilmiyoruz. Kızımın diğer evliliklerinden toplam 3 çocuğu var. Bugüne kadar savcılığa başvurmamamızın sebebi ise karşı taraf bana kendilerinin başvuru yaptığını ve benim yapmama gerek olmadığını söylediler” şeklinde konuştu. Ali D., başlık parası almadığını söyledi. 

 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler