Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

PİAZZA ZİYARETÇİLERİNDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

İyi ve kötü günde, barışta ve savaşta, doğal afetlerde, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.Türk Kızılayı Kahramanmaraş...

Yayınlanma:

İyi ve kötü günde, barışta ve savaşta, doğal afetlerde, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.
Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi, kan bağışı için AVM içinde stant kurdu. Kan vermenin önemine dikkati çeken görsellerin de yer aldığı stantta görevli uzmanlar, bağışçılardan kan aldılar.
Kampanyaya katılan vatandaşlar, kan vermenin bir yurttaşlık, aynı zamanda insanlık görevi olduğunu belirterek; “Kana kimin, ne zaman ihtiyaç duyacağını kimse bilemez. Hepimizin ya da bir yakınımızın bir gün bu kana ihtiyacı olabilir. İşte, o gün aranan kanı bulmanın yolu, bugün ihtiyaç olmadan bu bağışları yapmaktan geçiyor” dediler.
Türk Kızılay’ı Kahramanmaraş Şubesi yöneticileri ise, kan bağışı toplamak için halkın yoğun bulunduğu yerlerde stant kurmaya özen gösterdiklerini belirterek, “Piazza AVM halka en yakın olduğumuz yerlerin başında geliyor. Bağış toplama konusundaki desteklerinden dolayı AVM yönetimine teşekkür ederiz” dediler.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler