PİAZZA’DAN ’TAM TUR’ PIRLANTA YÜZÜK

PİAZZA’DAN ’TAM TUR’ PIRLANTA YÜZÜK

Sevdiklerine unutulmayacak bir Sevgililer Günü hediyesi vermek isteyenler, Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza’da muhteşem bir “tam tur” pırlanta yüzük kazanma şansı yakalıyor.
Samsun Piazza, 14 Şubat’a özel düzenlediği kampanya ile Sevgililer Günü heyecanını ve coşkusunu ikiye katlıyor. Sevgililer Günü öncesinde Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden yapacağınız tüm alışverişler, sizi sürpriz bir hediyeye daha da yaklaştıracak. Erkeklerin gururla sevgilisine armağan edeceği, kadınlarınsa mutlulukla takacağı bu muhteşem hediye, “tam tur” pırlanta yüzük olacak. 02-13 Şubat 2015 tarihleri arasında Samsun Piazza’dan toplamda en yüksek tutarda (toplam 500 TL ve üzeri olmak üzere) alışveriş yapan bir kişi, bu çok özel ve değerli yüzüğe sahip olacak.
“Aşkınıza Tam Destek” Kampanyası’na katılarak pırlanta yüzük kazanma şansını yakalamak isteyenlerin, kampanya süresince danışma biriminde Piazza Club Üyesi olması ve alışverişlerinin fiş veya faturalarını kayıt ettirmesi yeterli olacak. 2 Şubat’tan başlayarak 13 Şubat akşamına dek, bu tarihler arasında Piazza’daki tüm mağazalardan yapılan alışverişleri, tutarına bakılmaksızın kaydınıza eklemek de mümkün. 2015 Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılacak kampanyanın kazananı ise 14 Şubat günü belirlenecek.