Pınar Altuğ'un paylaşımı tepki çekti!

Pınar Altuğ'un paylaşımı tepki çekti!

Yıllar önce kadına şiddetle ilgili olarak katıldığı bir sosyal sorumluluk kampanyasının fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Pınar Altuğ, paylaşımının altına yapılan yorumlara ise tepkisini gösterdi.

Kendisini samimiyetsizlikle suçlayan takipçilerine, Pınar Altuğ'un yanıtı sert oldu.

Bir takipçisinin, "Ben şunu merak ediyorum, filmlerde her pisliği yapın.Şiddet, korku, tecavüz, taciz.Daha sonra da televizyonda, sosyal medyada şiddete, tecavüze istismara karşıyız deyin.Sizin yaptığınız elma ağacının altında patates beklemek gibi bir şey. Siz artistler, şarkıcılar, topçular insanlara örnek olmalısınız ama nerede bu kabiliyet" yorumuna Pınar Altuğ, "Siz sanırım benim bugüne kadar içinde olduğum yapımlarla ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilsiniz. Öncelikle elinizdeki internet imkanlarını araştırmak amaçlı kullanmanızı, sonrasında etrafa saldırmanızı tavsiye ederim. En azından komik duruma düşmezsiniz" şeklinde cevap verdi.

Bir başka takipçisinin "Öldürülen kenar mahalledeki kadın kardeşlerimiz için sesiniz hiç çıkmadı. Ne oldu? Biriniz iki tokat yeyince ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz." yorumuna ise Altuğ, "Bu fotoğraf çok uzun zaman önce kadına şiddete karşı çekilmiş bir fotoğraftır, kampanya için. Ama siz nasıl bakmak isterseniz öyle görürsünüz tabii. Ben de size sormak isterim, siz bugüne kadar ne yaptınız?" dedi.