Pınarbaşı Mezarlığı'nda intihar!

Pınarbaşı Mezarlığı'nda intihar!

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Osmangazi ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Pınarbaşı Mezarlığı’nda meydana geldi. Mezarlıktan geçenler bir kadının ağaçta sallanan cesedini görünce hemen durumu polise bildirdi. Urganla kendini asan kadını ipten indiren ekipler üzerinden nüfus cüzdanı çıkmayan bayanın kimliğinin belirlenmesi için soruşturma başlattı.

Kimliği meçhul kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yapılan incelemede kadının kimliğini görümcesi teşhis etti. Merkez Osmangazi ilçesi Kavaklı Mahallasi’nde oturan kadının 44 yaşındaki Candan Çolak olduğu belirlendi.

Çolak’ın intiharının ardından ise dram çıktı. 2007 yılında tekstilci olan eşini kaybeden Çolak’ın 3 çocuğuyla ortada kaldığı, onları büyütmek için çaycılık, temizlik gibi işler yaparak geçimini sağlamaya çalıştığı ortaya çıktı. Çok sevdiği kocasının 2007 yılında kalp krizi sonucu ölümünü bir türlü içine sindiremeyen Candan Çolak’ın dün sabah saatlerinde mezarını ziyaret ettiği eşinin kabri başında canına kıydığı belirlendi.
Genç kadın, yapılan otopsinin ardından kocasının mezarının üzerine defnedildi.
Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

haber haberler