Pişkin hırsız: "Namussuz insanlar utansın"

Pişkin hırsız: "Namussuz insanlar utansın"

Olay, 21 Şubat 2016 tarihinde merkez Meram ilçesi Pirebi Mahallesi Balık Hali civarında meydana geldi. İddiaya göre, Burak Sezgin Şenol’a (27) ait otomobilin otomatik kapı kilit sistemi jammer ile etkisiz hale getirilerek araçta bulunan 3 bin lira çalındı. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak çalışma başlattı. Hırsızlığın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, olayı gerçekleştiren zanlıların M.D. (50) ile İ.K. (50) olduğunu tespit etti. Zanlıların gidebileceği yerleri belirleyen ekipler, şüphelileri dün merkez Meram ilçesi Kovanağzı Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı.

“PİŞMAN DEĞİLİM, NAMUSSUZ İNSANLAR UTANSIN”


Hırsızlık zanlılarından M.A.’nın görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını iddia ederek, ikizi olabileceğini söylediği öğrenildi. Yapılan incelemede şüpheli M.A.’nın ikizinin olmadığı tespit edildi. Şubeden adliyeye sevk edilen zanlılardan, İ.K.’nin ise, “Hiçbir şeyden pişman değilim. Namussuz insanlar utansın” demesi pişkinliğin bu kadarına pes dedirtti.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kırmızı bir otomobil park ederek, sürücüsü aracı kitlediğini sanarak ayrılıyor. Bu sırada zanlılardan biri etrafı gözetlerken diğeri de jammer ile kilit sistemini etkisiz hale getirdiği otomobile girerek içinde 3 bin lirayı alarak uzaklaştığı görülüyor.