Polis, Katili Yakalamak İçin Seferber Oldu

Polis, Katili Yakalamak İçin Seferber Oldu

Eskişehir’de eşini ve yeğenini öldüren, kayınvalidesini ve kayınbiraderini yaralayan şüpheliyi yakalamak için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.
Eskişehir’de 2 kişiyi öldüren 3 kişiyi de yaraladığı iddia edilen şüpheliyi yakalamak için Eskişehir ve bölge illerde polis ekipleri geniş çaplı yakalama çalışması başlattı. Eskişehir’de başlatılan çalışmalarda eşini ve yeğenini öldürüp, 3 kişiyi de yaraladıktan sonra kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı 4 ekibin incelemelerine aralıksız devam ettiği öğrenildi.
40’YA YAKIN ŞÜPHELİ YER KONTROL EDİLDİ
Olay sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından tespit edilen yaklaşık 40 ev ve iş yerinde şüpheliyi yakalamak için arama yapıldı. Ancak aramalardan bu zamana kadar bir sonuç alınamadı. Öte yandan yapılan çalışmalar sonrasında ise olay sonrasında şüpheli Soytürk Ç.’nin 3 otomobil değiştirdiği iddia edildi.
Olayda yaralanan kayınvalide Aynur Ç. ile kayınbirader Murat Ç.’nin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor. Aynur Ç.’nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken Murat Ç.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü, durumunun kritik olduğu öğrenildi.