Polis onu her yerde arıyor! Bakın bu sefer neden vurmuş

Polis onu her yerde arıyor! Bakın bu sefer neden vurmuş

Şişli’de, Fatih Edremit’in bir rezidansta öldürülmesiyle ilgili tutuklu olduğu cezaevinden geçtiğimiz yıl çıktıktan sonra, aynı gün bir bar güvenlik görevlisini bacağından vuran Onur Özbizerdik, bu sefer Tarabya’da ortaya çıktı. Otelin lobisinde otururken bir nişan daveti için otelde bulunan 17 yaşındaki Ahmet Ozan Ö., ile iddialara göre kendisine yan baktığını iddia ederek kısa bir tartışma yaşayan Onur Özbizerdik, silahını çekerek genci ayağından vurdu. Onur Özbizerdik’in daha sonra soğuk kanlı bir şekilde otelden çıkarak otomobiline binerek kaçtığı öğrenildi. Bacağından vurulan Ahmet Ozan Ö., ise hastanede tedavi altına alındı.

POLİS HER YERDE ÖZBİZERDİK’İ ARIYOR

Olayda sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görgü tanıklarının ifadesi alındı. Özbizerdik’in İstanbul dışına çıkmış olma ihtimaline karşı polis yakın illerin emniyet birimlerine de bilgi verildiği öğrenildi. Olayın geçmişe dayalı bir olay sonucu meydana gelmiş olma ihtimaline karşılık soruşturma derinleştiriliyor. Polis gece boyunca çok sayıda adrese baskın yaptı, ancak Özbizerdik’in izine rastlamadı.

Olay sonrası açıklama yapan otelin avukatı Nezafet Duruhan, "01.05 sıralarında bir organizasyon sırasında yaralamalı bir kaza oluşmuş. Polis müdahale etti. Şuanda mağdur yakınları ifade veriyorlar. Biz de gideceğiz. Kayıtları izlemedik. Bir anlık ateş etmiş birileri. Biz de bilmiyoruz üzgünüz. Onur Özbizerdik’in yaptığını söylüyorlar ama net bir şey görmedik bilmiyoruz. Anlık bir olay. Buradaki davetlilerden değil. Ne için otelde bulunduğunu bilemiyoruz. Organizasyonun davetlisi değil onu kesin olarak biliyoruz. Silahla içeri nasıl girdi onu da bilmiyoruz. Girmemesi gerekir. Hangi yöntemle girmiş, arkadaşları mı var içerde odalara mı bıraktı ne şekilde içeriye aldığını bilmiyoruz, araştıracağız. Biz de şikayetçiyiz. Yaralı kişi küçük yaşta durumu kötü değil" diye konuştu.

CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN ADAM VURMUŞTU

Bir zamanların ünlü kabadayısı Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik, Şişli’de 22 Haziran 2009 tarihinde bir rezidansta işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesine ilişkin davada yargılanırken 4,5 ay önce tahliye edilmiş, cezaevinden çıktığı 5 Kasım 2014 günü ise Sarıyer Emirgan’daki bir barda kapıda duran güvenlik görevlisini silahla yaralamıştı.