Polisin kulağını ısırmış! 12 yıla kadar hapsi isteniyor

Polisin kulağını ısırmış! 12 yıla kadar hapsi isteniyor

İstanbul Ortaköy'de lüks bir eğlence merkezinde çıkan tartışmada, Alaaddin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp ettiği ve olay yerine gelen polis ekiplerine de mukavemet gösterdiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Onur Özbizerdik, Adil Serdar Saçan'a vurmadığını, mekanda çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığını söylediği ileri sürerek, "Çıkan tartışma sonrası alkol almaya devam ettim. Yaklaşık 4-5 dakika sonra bir grup gelerek üzerime çullandılar. Bu kişilerin üzerinde polis kıyafeti ve telsizleri yoktu. Bende olay yerinden uzaklaştım. 6 aydır da silah taşımıyorum. Kimseye silah çekmedim" dedi. Tutuklama istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Onur Özbizerdik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİSİ KULAĞINDAN ISIRMIŞ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, yürütülen soruşturma sonunda Onur Özbizerdik hakkında, "kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından iddianame düzenlendi. Hazırlanan iddianamede, Özbizerdik'in gece kulübünde kavga çıkarttığı ve ardından aracına binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı kaydedildi. İhbar sonrası olay yerine gelen polis memurlarının kovalaması sonrası yakalandığı ve Özbizerdik'in polis memuruna teslim olmamak için görevli memuru kulağından ısırdığı anlatıldı.

12 YIL İSTENDİ

Eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ın basit şekilde darp edildiği , görevli polis memurununise kalıcı hasar bırakacak şekilde yaralandığı ileri sürülen iddianamede, Özbizerdik'in 12 yıla kadar hapsi istendi. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.