Polisten ’ninja Kaplumbağa’ Operasyonu

Polisten ’ninja Kaplumbağa’ Operasyonu

Balıkesir polisi bir hafta içerisinde 28 uyuşturucu taciri ve kullanıcısını gözaltına alırken, yapılan operasyonlarda 2 kilogram esrar, 37 sentetik uyuşturucu hap ve 375 gram bonzai ele geçirildi. Ele geçirilen hapların ninja kamplumbağa çizgi film karakterlerine benzediği görüldü.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü KOM birimleri son bir hafta içerisinde il merkezi, Ayvalık, Bandırma, Edremit, Susurluk ve Sındırgı ilçelerinde uyuşturucu madde satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik 12 ayrı operasyon yaptı. Operasyonlarda uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları tespit edilen, 3’ü suça sürüklenmiş çocuk olmak üzere toplam 28 şüpheli yakalanırken, şüphelilerin üzerlerinde, otolarında, ikametlerinde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca av tüfeği ele geçirilen operasyonlarda adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 6’sı tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
2 kilo 13 gram esrar, 37 adet ecstasy tablet, 375 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 1 adet hassas terazi ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildiği öğrenildi.