Poyraz Mgtc’yi Ziyaret Etti

Poyraz Mgtc’yi Ziyaret Etti

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Poyraz, MGTC ziyaret etti. Poyraz, gazetecilerin yaptıkları işleri önemsediklerini belirterek, “Eleştirilerinizi dikkate alıyoruz” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Esenlik Genel Müdürü Hulusi Poyraz, Malatya Gazeteci ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) ziyaret etti. Yapılan ziyarette konuşan MGTC Başkanı Mikail Pelit, Esenlik şirketinin Malatya’nın ortak değeri olduğunu belirterek, “Kuruluşu döneminde Malatya insanın ihtiyaçlarını daha uyguna karşılamak amacıyla kurulan Esenlik şirketi, Malatya en önemli şirketi haline geldi. Her konuda da Malatya katkı sunmaya devam ediyor. Esenlik şirketi sadece market değil, konut başta olmak üzere belediyenin birçok ihtiyacını karşılayan, bu şekilde de öz sermayenin Malatya’da kalmasını sağlayan bir şirket. Esenlik hepimizin malıdır. Bunu unutmayalım. Dolayısıyla Esenlik şirketinin büyümesi, Malatya’nın büyümesi demektir” şeklinde konuştu.
"YAPTIĞINIZ İŞİ ÖNEMSİYORUZ"
Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulisi Poyraz ise, hem Cemiyet Yöntim Kuruluna hayırlı olsun hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak için ziyaret yaptığını söyledi. Cemiyetin hayırlı hizmetler yapmasını temenni eden Poyraz, şunları kaydetti:
“Biliyorsunuz Malatya Büyükşehir oldu. Büyükşehir olmak demek, şehrin de büyük olması anlamına geliyor. Kamu kurumlarıyla, sanayisiyle, ticaretiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla büyümek anlamına geliyor. Basın da bu anlamda çok önemli bir işlev görüyor. Demokrasilerin en önemli kurumlarından bir tanesi özellikle icra yapan kurumların ve kuruluşların hizmet yaparken bilemediği, göremediği noktalarında çok önemli bir işlev görüyor. Bu konuda da yaptığınız işi önemsiyoruz. Eleştirilerinizi kayda alıyoruz. Kızsalar da mutlaka bir yerlere dokunduğunu görüyorsunuz. Basın önemli bir kurum. Malatya’da da inşallah sizin cemiyetiniz bir zenginlik katar, büyüyen Malatya’ya. Daha güzel hizmet etme noktasında daha iyi bir canlılık getirir diye umuyorum.”
"İÇİNDE SEVDA OLMASA GAZETECİLİK YAPILACAK İŞ DEĞİL"
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Poyraz, bu yıl ki kutlamaların daha canlı olduğunu belirtti. Gördüğü kadar belediyelerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü daha ciddiye aldığını ifade ederek, “Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri daha canlı bir etkinliğe dönüştürüldü. Bu gerçekten çok önemli. Çünkü gazeteciler yaptıkları iş yönüyle bir anlamda kamu görevi görüyorlar. Birçok zorluklara katlanıyorlar. İşin içine sevgilerini, sevdalarını katmamış olsalar, maddi olarak da çok yapılacak bir iş değildir” dedi.