Prandelli, Anderlect maçı için tedirgin

Prandelli, Anderlect maçı için tedirgin
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynayacakları maç öncesinde NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Anderlecht ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını bildiklerini ifade eden İtalyan teknik adam, bu karşılaşmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynayacakları maçı değerlendiren Prandelli, "Belki de Avrupa'nın en genç takımıyla karşılaşıyoruz. Çok entresan bir takım, geçtiğimiz sene şampiyonluğu ligin bitimine 6 hafta kala kazanmışlardı sanırım. Tabii ki zorlu bir maç olacak, ama biz hazırız" dedi.

Galatasaray hücumda daha fazla nasıl etkili olabilir" sorusuna Prandelli, "Mesafeleri biraz daha azaltıp, derinliği daha çok görüp, biraz daha hızlı oynamamız gerekiyor topla" şeklinde konuştu.

Yeni transferler hakkında da konuşan Prandelli, "Deneyimli iki tane futbolcu aldık. Dzemaili ile Pandev. Tarık da son lig maçında kendini göstermeyi başardı, çok iyi oynadı. Biraz daha zamana ihtiyacımız var, ama kadro üzerinde çalışıyoruz. Bütün yabancı futbolcularımızı da kullanabiliyoruz, bunun avantajını da düşüneceğiz" dedi.

Uzun bir aradan sonra taraftarlarının önünde maç oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Prandelli, "Taraftarımızın Galatasaray'ın gücü olduğunu her zaman biliyordum. 2 gün önce taraftarsız bir maçta oynamanın ne kadar zor olduğunu gördüm. Taraftarımızın da desteğiyle başarılı bir sonuç almaya çalışacağız" şeklinde konuştu.