"Prandelli gitti mi?"

"Prandelli gitti mi?"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, İstanbul dönüşü gazetecilerin, "Prandelli'nin ayrıldığı doğru mu?" sorusunu, "Bu kulübün bir başkanı var. Ona sormanız lazım" diye cevapladı.

Galatasaray kafilesi, Anderlecht karşılaşmasının ardından İstanbul'a döndü.

Atatürk Havalimanı'nda sarı kırmızılı takımı karşılayan bir grup Galatasaray taraftarı, teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya davet etti. Taraftarların protesto ettiği diğer iki isim; Selçuk İnan ve Hamit Altıntop oldu.

Havaalanında Prandelli'yi bekleyen basın mensupları, deneyimli teknik adama, "Ayrılık haberleri doğru mu?" şeklinde sorular sordu. Prandelli bu sorularu yanıtsız bıraktı.



Prandelli'nin görevinden alınıp alınmadığı sorusu Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'a da yönetildi. Albayrak, "Henüz çok yorgunuz. Açıklama yapmamız doğru olmaz. Bu kulübün başkanı var. Ona sormamız lazım. Sonra bir açıklama yapmak gerek" şeklinde cevap verdi.

Bu arada sarı-kırmızılı takımın yöneticileri Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün havalimanından direkt Türk Telekom Arena'ya gittiği öğrenildi. İki ismin başkan Duygun Yarsuvat ile bir araya gelmesi bekleniyor.