Prandelli'den şok Balotelli açıklaması!

Prandelli'den şok Balotelli açıklaması!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, İtalyan basınında konuştu ve milli takım ile Dünya Kupası'nda yaşadıkları hezimet ile ilgili açıklamalarda bulunurken, Balotelli için de ilginç sözler kullandı.

Galatasaray'a getirmek istediği de konuşulan Balotelli'nin hayal dünyasında yaşadığını belirten Prandelli, "Balotelli, bir şampiyon değil, hedefleri olan bir oyuncu. Onunla ayrıldığımızda, eğer olmayı düşündüğü kişi olmak istiyorsa, gerçeği görmesi ve hayal dünyasında yaşamaması gerektiğini söyledim. Onu seviyorum, hala da seviyorum. Ancak gerçeği algılamalı ve kendi paralel dünyasını yaratmamalı. Ona İtalya ile yaşadığı bu tecrübeyi kullanması gerektiğini, çünkü milli takımın ona ihtiyacı olduğunu söyledim. Eğer dünyaya geri dönerse, hedefleri olan tek oyuncu da o değil" diye konuştu.

İtalyan hocanın bu sözleri sonrasında Galatasaray'ın, yıldız oyuncunun transferini gerçekleştirme ihitmalinin oldukça düşük olduğu vurgulandı.

"ROSSI HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Milli takım kadrosuna almadığı Rossi konusunda eleştiriler almasını da değerlendiren tecrübeli hoca, "Giuseppe Rossi hakkında konuşmak istemiyorum. Bizim elenmemiz sonrasında bazı sözler kullanmış olabilir hayalkırıklığı ile. Ancak onun hazır olmadığını daha ilk basın toplantısında söyledim. Ona da iki kere söyledim. Ancak insandır sonuçta. Bir hayalkırıklığı var." dedi.

Cesare Prandelli'nin İtalya'sı, Dünya Kupası'nda D Grubu'nda Kosta Rika ve Uruguay'ın arkasında kalırken, İngiltere ile turnuvaya veda etmişti.