Prens Harry ve Meghan Markle cephesinin bir sonraki adımı ne olacak?

Prens Harry ve Meghan Markle cephesinin bir sonraki adımı ne olacak?

Şanslarını fazla zorladılar

Bu soruların şimdilik en kuvvetli cevabı yıl sonunda çiftle ilgili çıkan 'kendi markalarını' mı çıkarıyorlar haberleri. Aralık ayı sonunda, İngiltere Patent Ofisi'nin yayınladığı belgelere göre Harry ve Meghan, aralarında kıyafet, spor giyim ve medya organlarının bulunduğu 100'den fazla ürünün 'Sussex Royal' markası altında isim hakkını satın aldı. Burada tek bir soru işareti olabilir, kraliyet ünvanlarından sıyrılan ikilinin, kraliyet ünvanlarını taşıyan bir marka ismini nasıl kullanacakları.... Kraliyet'e yakın kaynaklar, resmi görevlerinden ayrılan çiftin, ünvanlarını kullanmaya devam etmelerine izin verilebileceğini tahmin ediyor. Böylelikle dünyanın en özgür dük ve düşesi olabilirler. Ancak aynı isimler, bunun çok da kolay olmayacağını, çünkü ikilinin şansını fazla zorladığını belirtiyor. 

'Meghan istediğini aldı'

Çift, Aralık ayında 8 aylık oğlu Archie ile birlikte Kanada'ya gitmiş, bu sırada Noel tatilini burada geçirecekleri iddia edilmiş, kraliyet hayranlarının gözü ikilinin yılbaşı planlarına dönmüştü. İddialar doğru çıktı. Çekirdek aile, Noel planlarıyla ilgili aileyi hayal kırıklığına uğratmıştı. Kraliçe 2'nci Elizabeth, duruma tepkisiz kalmadı, tüm dünyanın fark edeceğini bile bile, Noel kutlamasını yaptığı masasından Meghan ve Harry'nin fotoğraflarını kaldırdı. Bir şeylerin ters gittiği belliydi. Gelmekte olan geldi ve İngiliz bulvar gazetelerinin aylardır ima ettikleri gerçekleşti, 'Meghan istediğini aldı'.

Prens Harry'yi kaosla baş başa bıraktı

Meghan bu hafta Archie'yi Kanada'da bakıcısıyla birlikte bırakarak Harry ile İngiltere'ye dönmüştü. Şimdi ise Meghan'ın İngiltere'de geçirdiği '3 günün' ardından Archie'yi bakıcısıyla bıraktığı Kanada'ya gittiği ve Prens Harry'yi neden oldukları kaosla başa çıkması için yalnız bıraktığı yorumları yapılıyor. İngiltere basınına göre çift, 7 haftalık Kuzey Amerika tatilinde, adeta kafa dinledi ve Meghan da zaten İngiltere'de uzun süre kalmayı başından beri planlamıyordu.

Kraliçe çözüm bekliyor

İngiliz Daily Mail gazetesinin Kraliyet'e yakın bir kaynağa dayandırdığı iddiasına göre Kraliçe aileyi bir araya tutma görevini yerine getirerek torunu Prens Harry ve eşinin resmi görevlerinden ayrılma kararına konuşarak çözüm bulma önerisiyle geldi. Kraliçe 2'nci Elizabeth, Prens Charles ve Prens William, tüm kullanıcıların aynı anda konuşabildiği bir konferans görüşmesinde Prens Harry'i adeta yolundan çevirmeye çalıştı. Basına yansıyanların perde arkasında Kraliçe, 'haftalar değil, günler içinde' gerçekçi bir çözüm bulunmasını istedi.