PROF. DR. İSMAİL EKİNCİOĞLU, KÜGİAD ÜYELERİNE PROJELERİNİ ANLATTI

PROF. DR. İSMAİL EKİNCİOĞLU, KÜGİAD ÜYELERİNE PROJELERİNİ ANLATTI

Kütahya Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) üyeleri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektör Adayı Prof. Dr. İsmail Ekincioğlu ile bir araya geldi.
KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, 27 Şubat 2015 günü yapılacak olan rektörlük seçimi öncesi adaylarla görüş alış verişinde bulunduklarını dile getirdi.
Ala Restoran’tadaki etkinlikte konuşan Delen, "Bilinçli bir sivil toplum örgütü olarak, yaklaşan rektörlük seçimleri öncesi adaylarla görüş alış verişinde bulunmak kararı aldık ve uygulamaya koyduk. İnşallah yapılacak olan seçimler sonucu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne en layık kişinin rektör olacağına inanıyoruz.Kütahyalı ile üniversiteyi kaynaştıracak, sanayi ile üniversite işbirliğini sağlayabilecek, kapılarını açmış bir üniversite görmek istiyoruz" dedi.
Prof. Dr. İsmail Ekincioğlu da, KÜGİAD üyelerine, rektör seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.
Ekincioğlu, "Üniversiteyi yönetecek, halkını tanıyın, Kütahya’yı tanıyan, ayakları yere basan, hak ve hakkaniyet ölçüsünde hareket edecek, ortam aklı hakim kılacak insanı arıyoruz. Şimdiye kadar hiç bir makama ’destek olun’ diye gitmedim. Sadece rektör adayı olduğunu ve bu sinerjiyle beraber olun diye buraya geldi. Hatta İsmail Ekincioğlu olarak hiç bir makamı şahsım adına gitmedi. Melese üniversite ise, mesele Kütahya ise, mesele hizmetse en düşük bir memurdan bile bir çekirdek alacaksam kapısının önünde beklemeye razıyım" diye konuştu.
Eikincioğlu, daha sonra KÜGİAD üyelerine projelerinin yer aldığı birer dosya takdim etti.
Delen, kendilerine detaylı bir şekilde projelerini izah edip dosya sunması sebebiyle Ekincioğlu’na teşekkür etti.
Mithat Delen, program sonrası İsmail Ekincioğlu’na çini pano hediye etti.(EFE)