Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Protokol Tamam

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in katılımıyla gerçekleşen yemekte Dubrovnik’ten gelen misafirleriyle bir araya geldi. Yemekte, Başkan Keleş ve Dubrovnik Belediye Başkan Yardımcısı Zejlko Raguz arasında...

Yayınlanma:

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in katılımıyla gerçekleşen yemekte Dubrovnik’ten gelen misafirleriyle bir araya geldi. Yemekte, Başkan Keleş ve Dubrovnik Belediye Başkan Yardımcısı Zejlko Raguz arasında protokol imzalandı.
Avrupa Birliği Projesi kapsamında turizm alanında kardeş şehir olarak ilan edildiğimiz Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinden gelen heyet, Düzce’nin doğal güzelliklerini keşfetmeye devam ederken, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de zaman zaman kendilerine eşlik ediyor.
Başkan Keleş, aralarında Hırvatistan Büyükelçisi Drazen Hrastıc’in de bulunduğu heyet ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Düzce Valisi Ali İhsan Su’nun da katıldığı yemekte turizm konuşuldu, Düzce- Dubrovnik kardeşliğinin pekiştirilmesi için yeni girişimler yapmak üzere sözler verildi. Darbuka, keman ve kanun üçlüsü eşliğinde çalınan Türk Müziği yemeğe renk kattı. Dubrovnik Belediye Başkan Yardımcısı Zejlko Raguz ise kendi dillerinde şarkı söylerken, Vali Su ve Başkan Keleş, alkışlarıyla destek verdi.
Yemeğin sonunda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Dubrovnik Belediye Başkan Yardımcısı Zejlko Raguz arasında Avrupa Birliği Projesi kapsamında gerçekleşen kardeş şehir projesi için protokol imzalandı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler