Puhu'nun dizisi Şahsiyet'teki Kambura neresi? Bursalılar çok şaşıracaksınız...

Puhu'nun dizisi Şahsiyet'teki Kambura neresi? Bursalılar çok şaşıracaksınız...

Dizide kurgu bir köy olan Kambura, gerçekte bulunmuyor. Kambura adlı kurgu köyün çekimleri ise Bursa’nın doğal güzellikleriyle meşhur Gölyazı beldesinde yapılıyor.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini Hakan Günday’ın üstlendiği dizide önemli isimler var.

Başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere’nin paylaştığı dizide Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Hüseyin Avni Danyal, Müjde Ar, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur da yer alıyor.

Haluk Bilginer’in Alzheimer hastası bir adamı canlandırdığı dizide bir seri katile dönüşümü gözler önüne seriliyor. Art arda cinayetler işlerken katil olarak hedef gösterdiği kişiyi de kendisine ait bir dairede rehin tutan karakter (Agah Beyoğlu), dizide sıklıkla vurgulandığı üzere Beyoğlu’nda oturuyor.

Dizinin çekimleri de gerçekten Beyoğlu’nda yapılıyor. Agah Beyoğlu karakterinin yaşadığı apartman, Beyoğlu’nun Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer alıyor. Binanın 8 ve 10 numaralı daireleri dizinin ana mekanlarını oluşturuyor. 10 numarada Agah kızı ve torunu ile yaşarken 8 numaralı dairede ise seri katil kimliği ile rehinesini saklıyor.